; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina laufer

Ce decizie au luat Alina și Ilan Laufer după ce și-au adus acasă gemenii născuți prematur: „Nu vom face botez”

06 May 2021

Proaspăt întoarsă din spital, Alina Laufer, povestește despre cum e viata cu bebelușii acasă. După zile grele, norii negri au dispărut de pe cerul Alinei Laufer. Aceasta a ajuns acasă cu bebelușii și se ocupă singură de cei mici. Născuți prematur, gemenii Laufer au recuperat rapid și acum sunt într-o stare bună de sănătate. Alina Laufer spune că s-a săturat de întrebarea când va fi botezul și face lumină în această privința. 

Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia când scăpăm de pandemie', a spus Alina la Exclusiv VIP.


Fericiți că sunt împreună acasă, familia Laufner își face curaj pentru prima călătorie mai lungă a gemenilor. „Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem 2 părinți fericiți,  eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte', i-a povestit amuzată Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Experiența trăită în maternitate și nașterea prematură care i-a pus în pericol pe cei mici au marcat-o pe Alina. Ea spune că a încercat să ia tot ce este mai bun din experiență si să se bucure de ceea ce are. Au existat însă, în spital, și multe clipe cumplite pentru proaspăta mămică. Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic', își amintește Alina greutățile din maternitate.

Până când lucrurile vor intra în normal, soții Laufer mai au de trecut câteva hopuri. Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare un to do list, de instrucțiuni.  Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de sold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate', i-a povestit soția lui Ilan Laufer lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima Tv de luni până joi, de la 15.00.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare