; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce decizie a luat Daniel Pavel imediat ce și a revăzut iubita după „Survivor România” (2)

Ce decizie a luat Daniel Pavel imediat ce și-a revăzut iubita după „Survivor România”

20 July 2021

„Survivor România' 2021 s-a terminat acum 10 zile, iar prezentatorul Daniel Pavel a reușit să ajungă în România, după mai bine de șase luni petrecute în Republica Dominicană. Acesta s-a bucurat să își revadă iubita, scrie libertatea.ro.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Daniel Pavel a făcut declarații și a profitat de ocazie pentru a distribui și două fotografii în care apare alături de iubita sa.

 Vezi galeria foto >

„Un acasă al tihnei de care am avut nevoie pe toate planurile', a scris el.

Prezentatorul „Survivor România' trăiește o poveste de iubire alături de Marina. Cei doi locuiesc în Viena, acolo unde ea are o carieră de succes. Tânăra are studii economice internaționale și vorbește multe limbi străine.

Ce destinație de vacanță a ales Daniel Pavel după revenirea din Republica Dominicană

Daniel Pavel și iubita lui nu au stat prea mult timp în Capitală acum: ei au decis să meargă la mare și au ales să plece la Vama Veche.

Într-un interviu oferit pentru Kanal D înainte de întoarcerea în România, Daniel Pavel a mărturisit că plănuiește să meargă în mai multe vacanțe.

„Cum ajung în țară, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic de fix 1 an – cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții și, desigur, cu colegii mei de la Kanal D, primele zile după aterizare.

Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să «depănăm» cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de «luptători».

Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta', a spus celebrul prezentator.

Cum arată casa în care Daniel Pavel a locuit jumătate de an

Daniel Pavel a stat într-o casă cu etaj, închiriată, în Republica Dominicană, în apropiere de locul unde au loc filmările. Locuința are și etaj. La parter este bucătăria, acolo unde acesta își prepară cafeaua, dar și smoothie-urile. Are și un living mare la dispoziție. Pe unul dintre pereți este o ramă unde acesta are mai multe notițe despre viața „Faimoșilor.

„Am scos aici despre Faimoși. Să știu cum să îi prezint, mai interesant, a spus Daniel Pavel la Kanal D. Urci la etaj, iar acolo e dormitorul prezentatorului. Este o cameră simplă, în nuanțe deschise, iar pe pereți sunt agățate mai multe tablouri.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare