; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea Catalin Maruta

Ce decizie a luat Alex Velea în scandalul cu Cătălin Măruță: „M-a jignit prea rău”

24 June 2021

Disputa dintre Alex Velea și Cătălin Măruță nu are un final fericit. Chiar dacă prezentatorul de la Pro TV a încercat să își ceară scuze public, Alex Velea nu e dispus să cedeze în fața celui pe care cândva îl credea prieten. 

Alex Velea și Cătălin Măruță au avut o dispută în mediul online, în cadrul căreia, Velea i-a aruncat cuvinte grele prezentatorului TV. Totul a pornit după ce Cătălin Măruță ar fi jignit-o pe Antonia, partenera lui Velea, la TV. Invitat în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, Alex Velea a lămurit câteva aspecte ale acestui scandal:

 

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați', a declarat Alex Velea în cadrul show-ului Xtra Night Show, de la AntenaStars.

Se pare că în trecut au mai existat o serie de divergențe între cei doi, peste care au reușit să treacă. De această dată însă, Alex Velea nu dorește să mai audă nimic de Măruță:

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez', a mai spus Alex Velea. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare