; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce crede regina elisabeta a ii a despre relatia dintre printul harry si meghan markle

Ce crede regina Elisabeta a II-a despre relația dintre prințul Harry și Meghan Markle

21 December 2016

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a format deja o părere despre Meghan Markle, noua prietenă a nepotului ei, prințul Harry. Se pare că actrița din serialul „Costume' a făcut o primă impresie…

Ce crede regina Elisabeta a II-a despre relația dintre prințul Harry și Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a, prințul Harry și Meghan Markle. Sursa foto: zimbio.com.

Se știe că prințul Harry este foarte încântat de noua sa prietenă, actrița americană din serialul „Costume' / „Suits', Meghan Markle. El a prezentat-o apropiaților cu ocazia zilei sale de naștere (prințul a împlinit 32 de ani pe 15 septembrie), iar bruneta i-a cucerit pe toți.

Prințul Charles, tatăl lui Harry și moștenitorul tronului Regatului Unit, a întâlnit-o și el, deci se poate spune că Harry are o relație destul de serioasă cu Meghan Markle. Și tânăra l-a cucerit și pe fratele lui Harry, prințul William încă de la prima lor întâlnire.

Acum, o sursă anonimă a povestit pentru US Weekly că și regina Elisabeta a II-a și-a format o părere despre noua cucerire a nepotului ei. Se pare că regina „aprobă pe deplin' relația dintre prințul Harry și Meghan Markle!

Deocamdată, regina nu a întâlnit-o pe Meghan Markle – să ne amintim că Kate Middleton a trebuit să aștepte cinci ani pentru a-i fi prezentată oficial reginei, dar sursa declară că Elisabeta a II-a „este încântată să vadă că Harry trăiește o poveste de iubire'.

În același timp, Meghan Markle a început să fie instruită în legătură cu protocolul de către consilierii casei regale. Deci relația e se aprofundează…

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Meghan Markle („Suits') a fost cea mai căutată actriţă pe Google în 2016

Palatul Kensington a confirmat relaţia Prinţului Harry cu actrița Meghan Markle

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare