; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118554699_3927980630550661_4603873201831234023_o

Ce crede Angelina Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

31 August 2020

Brad Pitt pare să fi început o nouă relație cu o tânără model, Nicole Poturalski – și așa cum era de așteptat, gândul tuturor a zburat la actrița Angelina Jolie, fosta lui soție, și la ce crede ea în legătură cu acest aspect.

În vârstă de 45 de ani, cu 11 ani mai mică decât Brad Pitt, Angelina Jolie nu s-a mai concentrat aproape deloc pe viața ei amoroasă în ultimii ani, iar o sursă apropiată acesteia le-a povestit celor de la Hollywood Life cum se simte cu adevărat în acest context.

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă', precizează sursa.

„Pur și simplu nu reprezintă o prioritate pentru ea acum', continuă aceasta. „Tot ce o interesează e fericirea copiilor ei. Continuă să fie acolo pentru aceștia zi și noapte și face tot posibilul ca ei să se simtă iubiți, sprijiniți și în siguranță. Sunt prioritatea ei numărul unu și așa va rămâne pentru totdeauna.'

Speculațiile legate de noua relație a lui Pitt au apărut în urmă cu câteva zile, atunci când actorul a fost surprins de paparazzi sărutându-se cu femeia mai tânără cu 29 de ani decât el, înainte de a urca la bordul avionului său privat. Cei doi părăseau Parisul și se îndreptau spre reședința actorului din sudul Franței, acolo unde Brad Pitt s-a căsătorit cu Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit acum patru ani, și au împreună șase copii: Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) și gemenii Vivienne și Knox (12). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare