; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL

Ce concurenți luptă pentru 80.000 de euro în finala „Hell’s Kitchen–Iadul Bucătarilor”

18 December 2014

Tavi Oprea și Cătălin Badici sunt cei doi bucătari care intră în marea finală și vor lupta lunea viitoare, pe 22 decembrie, de la 20.30, pentru premiul de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București.

[Not a valid template]

Semifinala a dus aseară la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' multă tensiune. Cu doar patru concurenți rămași în bucătărie, orgoliile au atins punctul de fierbere pentru că fiecare dintre aceștia a fost conștient că își joacă ultima carte înainte de marea finală. În timpul service-ului aceștia au preluat, pe rând, poziția de chef și toate atribuțiile pe care le implică aceasta. Denis și-a ieșit de-a dreptul din minți în timpul service-ului, supărată că este sabotată de Cătălin, care nu prepara cum trebuie salata și astfel ea nu a putut scoate platingurile pe mese. Într-un moment de furie, concurenta a luat un bol cu salată și l-a aruncat spre Cătălin, care a mărturisit ulterior că s-a abținut cu greu să nu reacționeze. Denis a avut un schimb acid de replici și cu Tavi, spre uimirea chefilor și a tuturor celor din restaurant. Supărată și furioasă, Denis a început să țipe la toți, criticând preparatele și diferitele ingrediente.

'Nu puteam să mă mai controlez. S-a dezlănțuit monstrul', a mărturisit aceasta după ce s-a calmat. Ciocniri de orgolii au existat în timpul service-ului și între Tavi și Cătălin, mai ales că aceștia au vrut, pe rând, să pună bețe în roate celuilalt.

Seara s-a încheiat cu două eliminări și alegerea celor doi finaliști. Dani și Denis au părăsit concursul, în vreme ce Cătălin și Tavi au fost anunțați că lupta finală pentru marele titlu se va da între ei doi.

Cătălin și Tavi au ciocnit un pahar de șampanie, după care fiecare a început pregătirile pentru marea finală. Cine va câștiga primul sezon 'Hells Kicthen – Iadul Bucătarilor', veți afla luni, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare