; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X factor

Ce concurenți au trecut de preselecțiile „X Factor” în ultima ediție

17 October 2016

Seara de vineri a adus la „X Factor' concurenți pe care jurații deja îi văd în finală sau chiar pe scenă cu ei. Este și cazul Anastasiei Jantic, o tânără basarabeancă ce i-a uluit pe jurați cu interpretarea ei și vocea sa specială, unică.

Dacă Delia a felicitat-o și i-a spus că o emisiunea ca „X Factor' a fost inventată pentru concurenți ca ea, iar solistul de la Carlas Dreams a recunoscut că deși o știa dinainte a fost plăcut surprins de prestația sa, Horia Brenciu a fost cel mai hotărât și i-a spus Anastasiei că vrea să o ia pe scenă cu el. „Nu vrei să cânți cu orchestra mea?', a întrebat-o el, recunoscând că are nevoie pentru spectacolele sale de o voce feminină specială cum este  cea a Anastasiei.

X Factor revine la Antena 1 săptămâna viitoare (3)

În etapa următoare la „X Factor' a trecut și Miruna Popescu, o altă tânără ce a demonstrat aseară că este demnă de scena unui concert. Cu o poveste emoționantă, Miruna a cântat din toată inima și a recunoscut în fața juraților că apreciază enorm tot ceea ce i se întâmplă: o meningită care i-a pus în pericol viața a făcut-o să privească cu alți ochi tot ce i se întâmplă, să prețuiască familia, prietenii și talentul cu care a fost înzestrată. „De trei ori mi s-a făcut pielea de găină. Au fost trei momente care chiar nu mă așteptam să fie așa de bune', a felicitat-o Carlas Dreams.

Jennifer Alexandra Butilă a adus cu ea pe scena „X Factor' nu numai multă sensibilitate și emoție, ci și o poveste duiasă. Jennifer are 23 de ani, iar Delia a recunoscut-o imediat: este fata de la care cumpără flori de ani de zile și despre care nu știa că poate cânta. De când avea 7 ani aceasta vinde flori pe stradă. A preferat să muncească, nu să cerșească, iar acum, după ce a luat BAC-ul, se pregătește pentru Stomatologie. Banii obținuți din vânzarea florilor i-au fost utili pentru meditații sau alte cheltuieli personale și au ajutat-o să nu fie o povară pentru părinți, de la care nu a cerut niciodată bani. „Îmi place de tine rău', i-a spus Ștefan Bănică, „vino să te pup, bravo!' Cu multă apreciere în privire, Delia i-a spus că se vede că e un om bun, care transmite multă sensibilitate.

O apariție de-a dreptul explozivă a fost Cristina Ionașcu. Sexi, cu atitudine, sigură pe sine, aceasta a povestit că este colaborator la un teatru din provincie, dar că visează să cânte și să aibă o carieră muzicală. „Nu am auzit așa ceva până la tine', i-a spus Delia după ce a rugat-o să cânte și acapella. Iar trupa Doredos de la Chișinău a adus ritmurile disco pe scena show-ului de la Antena 1, dar și energia bună, explozivă, ceea ce l-a făcut pe Ștefan Bănică să le spună: „Excepțional. Bravo! Voci sincronizate, asta caut la un grup.'

Alte articole:

1. Carlas Dreams are un machiaj diferit pentru fiecare zi de filmare la „X Factor'

2. Galerie foto: Momentele cheie ale primei ediții a show-ului „X Factor' (Antena 1)

3. FOTO| Cum se relaxează Horia Brenciu în pauzele de la filmările pentru „X Factor'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare