; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Românii au talent

Ce concurenţi au intrat în finala “Românii au talent”

22 April 2013

Vineri seară, Românii au talent' a oferit un adevărat regal de talente. Fie că a fost vorba de dans, numere de magie, step, muzică clasică, improvizaţie, acrobaţie, concurenţii care au urcat pe scena de la Românii au talent' au oferit un spectacol total, plin de emoţie, bucurie, suspans.

Andra a cântat în premieră piesa Inevitabil va bine', iar Krem a făcut din nou show  la Românii au talent'.

În urma voturilor telespectatorilor, pe prima treaptă a podiumului a urcat Ana Munteanu, artista care reuşeşte ca nimeni alta să transpună în desene de nisip poveşti surprinzatoare.

Pe locul al doilea în topul preferinţelor publicului s-a situat Camelia Duţă, pe care vestea că va merge în finală a copleşit-o de-a dreptul şi a făcut-o să se bucure de aceasta realizare în paşi de step.

Cel mai greu moment al serii s-a dovedit a fi cel în care juriul a fost nevoit să aleagă pentru marea finala între momentul oferit de tenorul Sorin Ursan şi dansatorii Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu.

Astăzi este pentru mine un moment extrem de dificil – a spus Andi – pentru că mi s-au părut la fel de bune ambele momente şi e aproape imposibil de departajat.'

Convins fiind că unii se vor bucura, iar alţii se vor supăra pe el, Andi a reuşit să identifice singurul criteriu de departajare al celor două numere şi anume, posibilitatea de a surprinde pe viitor. Astfel, decizia lui Andi a cântărit în favoarea celor doi dansatori, Alex şi Andra.

Chiar dacă Andra a votat în favoarea lui Sorin Ursan, decizia hotărâtoare a stat în mâinile lui Mihai Petre care, aşa cum a declarat în timpul emisiunii, a avut de ales între două numere de calitate, de o performanţă ieşită din comun'. La fel ca Andi, Mihai Petre a ales numărul care crede el că va reuşi sa surprindă în marea finală: cel al dansatorilor Alex şi Andra.

Până acum pe lista finaliştilor se află: Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duţă, Andra Păcurar şi Alexandru Minculescu, lista urmând să fie completată cu încă şase nume norocoase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare