; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce caută Ilinca Vandici la un bărbat

30 September 2011

Ilinca Vandici este singură după despărţirea de fotbalistul Ciprian Marica, însă nu se grăbeşte să-şi facă un nou iubit. Interpreta Angelei din telenovela Narcisa:Iubiri nelegiuite' ştie exact ce caută la un bărbat, scrie revista TV Satelit' din 1 octombrie.

Ilinca Vandici (25 de ani) recunoaşte că ajuns la stadiul în care un bărbat nu o mai impresionează aşa uşor. Totusi câteva lucruri le va aprecia întotdeauna la un potenţial partener: Mă uit la dantură, la unghii, la pantofi trebuie să fie îngrijite, igiena şi ordinea sunt prioritare. Nu trebuie să mă mintă şi să mă înşele. Sunt nişte chestii de bun simţ', mărturiseşte ea.

Deocamdată, însă, frumoasa de la Antena 1 spune că se simte bine singură şi că vrea să îşi găsească echilibrul interior după despărţirea de Marica. În plus, ea neagă orice legătură amoroasă cu colegul Vladimir Drăghia şi este uşor deranjată de ziarele care o cuplează cu diverşi domni.

Nu sunt împreună cu Vladimir. Nu mă deranjează că m-au cuplat cu el, însă mă deranjează faptul că presa tabloidă a scris ca m-am cuplat cu trei bărbaţi în două săptămâni. Nu am schimbat niciodată bărbaţii ca pe şosete. Ştim cu toţii ce înseamnă o despărţire, nu poţi aşa să te iei de gât cu oricine. Nu sunt genul care să stau să mă pup în maşină cu cineva, aşa cum s-a scris despre mine şi Vladimir. Plus că nu nu stau cu cineva de dragul audienţei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare