Homepage  / Vedete străine

Ce calități trebuie să aibă femeia ideală în viziunea lui Cătălin Bordea: „Să nu-i placă niciun prieten de-al meu”

Ce calități trebuie să aibă femeia ideală în viziunea lui Cătălin Bordea: „Să nu-i placă niciun prieten de-al meu”
8

de Cristina Țapu,

Cătălin Bordea a experimentat o suferință profundă în urma divorțului de Livia, dezvăluind acum atributele pe care le consideră esențiale la o parteneră ideală, având în vedere experiența lui. Fosta soție l-a trădat, implicându-se într-o relație cu unul dintre prietenii săi. Iată ce dezvăluiri a făcut Cătălin Bordea!

Cum arată femeia ideală în viziunea lui Cătălin Bordea

În acest an, Cătălin Bordea a trecut printr-un divorț de Livia, partenera sa din ultimii 11 ani. Comedianul a trăit o durere profundă, descoperind că a fost înșelat de fosta sa soție cu unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi.

Într-un interviu recent, câștigătorul emisiunii „America Express” a vorbit despre caracteristicile pe care le caută la femeia ideală în viziunea sa. Printre acestea se numără loialitatea, independența și existența unor planuri serioase de viitor.

catalin bordea si sotia lui s-ar fi despartitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Să îi bată inima (n.r. – viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de-al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități… a, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață”, a declarat Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Întrebat dacă are planuri de a se recăsători în viitor, Cătălin Bordea a oferit un răspuns cu umor, caracteristic stilului său. „Când mă voi recăsători, voi avea cavaler de onoare doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa.”, a declarat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea nu a depășit suferința provocată de suferința despărțirea de Livia

Câștigătorul ediției „America Express” recunoaște că încă se confruntă cu urmările divorțului de Livia. Întrebat dacă ar fi dispus să îi ofere o a doua șansă fosta soție, Cătălin Bordea nu a exclus această posibilitate.

„Nu (n.r. – nu este vindecat total). Sub nicio formă. Mai am o grămadă de lucru, mai am demoni. Este o detașare totală, adică îmi trebuie o detașare totală. Eu, în momentul ăsta, sunt ca în recuperare după dependența de droguri. Adică e foarte scurt momentul de la când te-a părăsit dealerul pentru alt drogat. Nu pot să răspund la întrebarea asta (n.r. – dacă ar putea să o ierte pe fosta lui soție). Pentru că nu știu. Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă. (…) Ai tendința să uiți”, a declarat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România

Cu o diplomă obținută la Facultatea de Teatru a Universității I.L.Caragiale, Cătălin Bordea se distinge ca unul dintre cei mai renumiți comedienți de stand-up din România.

Stilul său unic și umorul specific l-au consacrat, iar de la debutul său pe scenă, experiențele personale au fost o sursă constantă de inspirație. Cătălin Bordea se poate lăuda cu aproximativ 150 de spectacole pe an, peste 3.000 de show-uri live în întreaga sa carieră și un număr de peste 1 milion de bilete vândute în total.

Sursă foto: Instagram Cătălin Bordea

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton