; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol

Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley. Îl poartă mereu cu ea, în fiecare zi la „Asia Express”

14 November 2019

Gina Pistol și Smiley sunt despărțiți în această perioadă a anului. Prezentatoarea se află în Filipine pentru filmările sezonului cu numărul 3 de la Asia Express, iar el se află în turneu prin țară. Cântărețul i-a făcut un cadou special pe care ea îl poartă mereu. 

Smiley fost primul care a recunoscut că este îndrăgostit, ba chiar și-a luat iubita la câteva evenimente publice. Au participat la aniversările prietenilor sau au mers pe stadion, la meciuri importante de fotbal.

Se pare totuși că artistul este un romantic incurabil și a ținut să facă un gest special pentru Gina, chiar înainte de a-și lua la revedere. Acesta i-a oferit un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, care face referire la numele său de scenă, Smiley.

„Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele', spune Gina, atunci când vorbește despre accesoriul primit.

Au decis să păstreze discreția în privința relației lor

Recent, Gina Pistol a acordat un interviu pentru Elle, în care a vorbit despre relația cu Smiley.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei', a spus vedeta tv în cadrul interviului.'De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: „Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?'. Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el', a mai spus vedeta Anteni 1, potrivit sursei citate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare