; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce cadou neașteptat a primit micuța Josephine din partea lui Smiley și a Ginei Pistol

Ce cadou neașteptat a primit micuța Josephine din partea lui Smiley și a Ginei Pistol

28 June 2021

Viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat complet de când au devenit părinți pentru prima oară. De la priorități până la stilul lor de viață, totul se învârte acum în jurul micuței lor fiice, Josephine.

La scrut timp după botez, Smiley și Gina Pistol au dorit să marcheze această frumoasă etapă a vieții lor cu un cadou neașteptat. Darul are o semnificație specială pentru cei doi părinți care vor rememora peste ani aceste clipe pline de fericire. 

Gina Pistol și Smiley au hotărât să îi dăruiască fiicei lor o stea de pe cer. Cei doi au achiziționat o hartă astrală care are datele exacte ale nașterii micuței Josephine. Pe tablou se regăsește numele copilului, dar și câteva versuri din piesa „Până la tine', scrisă de Smiley special pentru fiica lui. 

„Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni…Pe nimeni până la tine', spun versurile scrise de artist. 

 Vezi galeria foto >

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță în urmă cu 3 luni, pe 9 martie 2021, iar pe 20 iunie și-a creștinat micuța în secret. 

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume', a declarat în urmă cu câteva zile Gina Pistol pentru a1.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare