Homepage  / Vedete româneşti

Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar de la soțul ei. „Să moară dușmanii”

Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar de la soțul ei. „Să moară dușmanii”
17

de Roxana Mirea,

Cristina Spătar este foarte fericită. Trăiește o viață ca în povești, iar soțul ei, Vicențiu Mocanu, are grijă să o răsfețe mereu. De Moș Nicolae, Cristina Spătaru a primit de la soțul ei un cadou care costă mii de euro și nu, nu este vorba despre o mașină.  

Ce cadou a primit Cristina Spătar de la soțul ei 

Cristina Spătar este o femeie împlinită. Deși a trecut printr-un divorț dureros, artista simte că destinul a adus-o exact în punctul în care trebuia să fie, în brațele soțului ei, care o răsfață și are grijă să îi facă toate plăcerile.  

Pe rețelele sociale, Cristina Spătar a postat imagini cu cadoul pe care l-a primit din partea soțului ei de Moș Nicolae. Ea a primit o geantă Hermes, care costă mii de euro și este din piele de crocodil. Cristina își dorea extrem de tare această geantă, iar soțul ei i-a îndeplinit dorința.  

Pe de altă parte, în urmă cu câteva luni, Vicențiu Mocanu i-a oferit Cristinei Spătar un bloc, dar și alte imobile. În plus, el i-a cumpărat și o mașină de lux. 

Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului”, a declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro. 

Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar de la soțul ei. „Să moară dușmanii” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cuplul trebuia să petreacă Revelionul în Dubai, însă s-au răzgândit datorită unor prieteni. Astfel, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu vor sărbători noaptea dintre ani în România, la Gura Humorului. 

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, nuntă de lux 

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu sâmbătă, 24 iunie 2023. Cântăreața a arătat superb în rochia de mireasă, care a avut o trenă imensă și care a cântărit aproape 10 kilograme. Pentru petrecerea de seară, Cristina Spătar s-a schimbat într-o altă rochie de mireasă, mulată pe corp, de data aceasta.  

Petrecerea și cununia religioasă au avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui. Artista și soțul ei au avut două perechi de nași, pe artistul de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul dirijorului Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela. Petrecerea de nuntă a fost una grandioasă, cu 500 de invitați. 

Artista a mai fost căsătorită. În anul 2016, după o căsnicie de 8 ani, Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat, iar cei doi copii au rămas în grija mamei.

cristina-spatar-si-vicentiu-mocanu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Sursa foto: Facebook, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton