Homepage  / Vedete româneşti

Ce cadou a primit Theo Rose pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian. Are o valoare specială

Ce cadou a primit Theo Rose pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian. Are o valoare specială
6

de Roxana Mirea,

Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos, miercuri, 14 iunie, iar ea și iubitul ei sunt în culmea fericirii. Artista a povestit ce cadou inedit a primit pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian.

Ce cadou a primit Theo Rose de la mama lui Anghel Damian

Theo Rose a povestit ce cadou a primit pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian. La câteva ore după ce a născut, artista a intrat în direct printr-o intervenție prin video call la emisiunea „La Măruță”. Theo Rose a explicat de ce nu a putut să nască pe cale naturală.

 „A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată.

Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte. A dormit până acum. Acum, probabil, că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori”, a povestit Theo Rose, potrivit libertatea.ro.

Apoi, Theo Rose a dezvăluit că a primit un cadou special de la mama lui Anghel Damian. Aceasta i-a oferit un talisman, o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să-i aducă noroc bebelușului.

Ce cadou a primit Theo Rose pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian. Are o valoare specialăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, am primit o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică”, i-a mai spus Theo lui Măruță.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton