Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Antoniei a împlinit 14 ani și a fost sărbătorită în Italia. Ce cadou costisitor a primit din partea tatălui Vicenzo Castellano

Fiica Antoniei a împlinit 14 ani și a fost sărbătorită în Italia. Ce cadou costisitor a primit din partea tatălui Vicenzo Castellano
16

de Cristina Țapu,

Maya, fiica Antoniei și a omului de afaceri italian Vincenzo Castellano, s-a transformat rapid într-o adevărată domnișoară. Recent, Maya a împlinit 14 ani, iar tatăl ei a sărbătorit-o cu mare fast în Italia.

Ce cadou a primit Maya din partea tatălui, Vicenzo Castellano

Maya a împlinit de curând 14 ani, iar tatăl ei, Vincenzo Castellano, a organizat o petrecere deosebită în Italia pentru a marca acest moment special. Omul de afaceri, care își adoră fiica, nu a făcut economie, organizând un eveniment de vis alături de familie și colegi.

antonia-mayaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cadoul pe care l-a primit la finalul petrecerii din partea tatălui ei a surprins-o pe Maya atât de mult încât a izbucnit în lacrimi. La doar 14 ani, adolescenta a primit de la tatăl său o mașină destinată tinerilor, ce poate fi condusă de la 16 ani, decorată cu o fundiță roșie. După ce a primit mașina, Maya și-a îmbrățișat tatăl cu entuziasm, iar acesta a sărutat-o pe buze. Momentul a fost surprins de cameră, iar Vincenzo a postat fără rețineri fotografiile pe rețelele de socializare, surprinzând pe toată lumea.

Cândva, între Antonia și Vincenzo Castellano a existat o relație tensionată. Totuși, se pare că cei doi au îngropat securea războiului. Antonia a mărturisit într-un interviu pentru ego.ro că se înțelege cu fostul soț, Vincenzo Castellano, de dragul fiicei lor, Maya. Artista a mai adăugat că relația dintre ei este „pe cât se poate de normală și de civilizată”.

„Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată”, a declarat Antonia pentru sursa menționată anterior.

După despărțirea de Vincenzo, Antonia și-a găsit fericirea în brațele artistului Alex Velea, alături de care are doi băieți.

Antonia și-a găsit liniștea în brațele lui Alex Velea după despărțirea de Vicenzo

De peste un deceniu, Alex Velea și Antonia formează un cuplu unit. Întrebat în trecut despre secretul unei relații fericite, trapperul a dezvăluit că nu este un bărbat gelos și că are încredere deplină în frumoasa cântăreață.

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, pe parcursul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

antonia-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

Artista a povestit care au fost problemele pe care au trebuit să le depășească la începutul relației lor. Vedeta recunoaște că nu a fost deloc simplu să facă față criticilor pe care le-a primit. Mai mult decât atât, recunoaște că opiniile internauților față de relația lor au fost unele zgomotoase, iar uneori s-au transformat chiar și în bullying.

„Au fost momente dificile la începutul relației noastre, când eram supuși constant bullyingului. Când toată lumea simțea nevoia să aibă o părere despre viața noastră și relația noastră. Și deși știam și simțeam cât de mult ne iubim, ne afecta și pe noi, ca oameni, și, implicit, eram mai triști, era o tensiune constantă”, a povestit artista, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton