; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Boda

Nuntă ca-n poveşti în “Îţi ordon să mă iubeşti”

26 June 2013

Fernando Colunga (47 de ani) şi Blanca Soto (34 de ani) au îmbrăcat, de curând, ţinutele de mire şi mireasa, însă doar pentru scenele de la sfârşitul serialului Îţi ordon să mă iubeşti'. Secvenţele au fost îndelung aplaudate de cei din echipa telenovelei, nunta personajelor Alma şi Jesus având loc în Catedrala Metropolitană din Monterrey, Mexic, a anunţat site-ului esmas.com.

Dacă în telenovelă s-au căsătorit, în viaţa reală, Fernando şi Blanca nu intenţionează să meargă în faţa altarului prea curând. În timp ce Fernando rămâne unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Mexic, Blanca a confirmat, la începutul acestui an, că se iubeşte cu un fotograf pe nume Christopher Esqueda. Ea a mai fost căsătorită de două ori, utimul mariaj fiind cu actorul american Jack Hartnett, care a durat din 2007 până în 2011.

O dată cu terminarea filmărilor la Îţi ordon să mă iubeşti', telenovelă difuzată în weekend de postul Acasă, Fernando va pleca în turneu cu piesa de teatru Oscuro total', în timp ce partenera sa din serial se va bucura de o binemeritată vacanţă până să accepte un nou rol.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare