Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Udrea si Mihai Gainusa

Ce au pregătit pentru diseară Cârcotaşii de la “Cronică”

9 October 2013

În această seară, Elena Udrea va prezenta “Cronica Cârcotaşilor”  împreună cu Mihai Găinuşă.

Fostul ministru şi-a luat locul de Cârcotaş în primire şi şi-a intrat repede în rol. Mişu Găinuşă a primit-o cum se cuvine, cu un buchet de flori şi placheta de Cârcotaş, pe care scria cu litere de-o şchioapă Nutzi'. Elena Udrea s-a amuzat şi a mărturisit că este o poreclă cu care s-a obişnuit şi pe care şi-o asumă fără probleme.

[Not a valid template]

Este un eveniment în premieră, faptul că am prezentat această Cronică împreună cu Găinuşă. Pentru mine a fost extrem de amuzant şi interesant în acelaşi timp. Acum contează cum va fi şi pentru telespectatori şi sper să se distreze şi ei alături de noi. Eu m-am distrat pe cinste. Cunosc emisiunea, ştiu că umorul este de calitate aici. Sigur, nu scapi de ironiile realizatorilor, dar trebuie să te pregăteşti să fii la înălţime. A fost o provocare şi sper că a ieşit bine', a declarat Elena Udrea.

De la politică s-a trecut la muzică, aşa că Mihai Găinuşă şi-a invitat partenera de prezentare la dans, pe acordurile trupei Jukebox.

Nu au lipsit din emisiune nici personajele Cârcotaşe. De exemplu Gogu din Paşcani şi-a făcut curaj şi a invitat-o pe doamna Udrea la o cafea, iar doamna Tănţica i-a mărturisit fostului ministru de la Turism că i-a plăcut ideea cu Drumul Vinului. Fornetti Sandu i-a spus ce-i rezervă astrele pentru viitor, iar Mişu i-a făcut cunoştinţă cu un pretendent. Elena s-a amuzat şi de momentul actoricesc cu Vadim Tudor şi poliţistul Tuzgureanu şi le-a urmărit admirativ pe Bebeluşe în timpul dansurilor.

Înainte de a părăsi platoul emisiunii, Elena Udrea a mai primit un cadou din partea Cârcotaşilor. Dacă vreţi să vedeţi despre ce este vorba, dar şi cum s-a descurcat Elena Udrea în calitate de prezentator, nu rataţi Cronica', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare