; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Udrea si Mihai Gainusa

Ce au pregătit pentru diseară Cârcotaşii de la “Cronică”

09 October 2013

În această seară, Elena Udrea va prezenta “Cronica Cârcotaşilor”  împreună cu Mihai Găinuşă.

Fostul ministru şi-a luat locul de Cârcotaş în primire şi şi-a intrat repede în rol. Mişu Găinuşă a primit-o cum se cuvine, cu un buchet de flori şi placheta de Cârcotaş, pe care scria cu litere de-o şchioapă Nutzi'. Elena Udrea s-a amuzat şi a mărturisit că este o poreclă cu care s-a obişnuit şi pe care şi-o asumă fără probleme.

[Not a valid template]

Este un eveniment în premieră, faptul că am prezentat această Cronică împreună cu Găinuşă. Pentru mine a fost extrem de amuzant şi interesant în acelaşi timp. Acum contează cum va fi şi pentru telespectatori şi sper să se distreze şi ei alături de noi. Eu m-am distrat pe cinste. Cunosc emisiunea, ştiu că umorul este de calitate aici. Sigur, nu scapi de ironiile realizatorilor, dar trebuie să te pregăteşti să fii la înălţime. A fost o provocare şi sper că a ieşit bine', a declarat Elena Udrea.

De la politică s-a trecut la muzică, aşa că Mihai Găinuşă şi-a invitat partenera de prezentare la dans, pe acordurile trupei Jukebox.

Nu au lipsit din emisiune nici personajele Cârcotaşe. De exemplu Gogu din Paşcani şi-a făcut curaj şi a invitat-o pe doamna Udrea la o cafea, iar doamna Tănţica i-a mărturisit fostului ministru de la Turism că i-a plăcut ideea cu Drumul Vinului. Fornetti Sandu i-a spus ce-i rezervă astrele pentru viitor, iar Mişu i-a făcut cunoştinţă cu un pretendent. Elena s-a amuzat şi de momentul actoricesc cu Vadim Tudor şi poliţistul Tuzgureanu şi le-a urmărit admirativ pe Bebeluşe în timpul dansurilor.

Înainte de a părăsi platoul emisiunii, Elena Udrea a mai primit un cadou din partea Cârcotaşilor. Dacă vreţi să vedeţi despre ce este vorba, dar şi cum s-a descurcat Elena Udrea în calitate de prezentator, nu rataţi Cronica', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare