; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce au preferat Andra şi Andi la “Românii au talent”?

27 April 2011

Adrian Ţuţu, câştigătorul de la Românii au talent', a plecat acasă în a doua zi de Paşte cu 120.00 euro, reuşind să-l învingă pe marele favorit al concursului, contra-tenorul Iustin Narcis Ianău. Totuşi, Adrian, hip-hop-er-ul de 18 ani, nu a fost nici pe departe favoritul juraţilor Andi Moisescu şi Andra, care şi-au exprimat nemulţumirile pe blog, respectiv pe site-ul personal.

Am renunţat de mult să mai judec votul poporului. Nu văd la ce mi-ar folosi. Prefer să-l iau aşa cum e şi să-mi văd de drum. Oricum eu am câştigătorii mei. În ordine alfabetică, Cosmin Agache, Ballance, Blockbusters, Clevers, Dance Fiction Crew, Lucian Darie, Valentin Dinu, Freakquency, Narcis Ianău, Valentin Luca, Valentin Păun, Alin Stanis, Titanii Funky Fresh şi Trouble sunt gata de spectacol. Dacă nu reuşiţi să daţi de ei, apelaţi-mă cu încredere. N-o să vă dezamăgesc. Nici eu, nici ei', a spus Andi Moisescu.

Nici Andra nu a fost cea mai mare fană a lui Adrian şi l-ar fi văzut câştigător pe Dinu Valentin: Sunt mulţi care au fost impreisonaţi de mesajul lui Adrian şi de povestea lui, si pe mine m-a făcut să plâng puterea sa de a lupta. Recunosc totuşi că, dacă ar fi fost să aleg eu câştigătorul, l-aş fi ales pe Valentin Dinu. El mi s-a părut într-adevăr un om cu har, asa cum rar întâlneşti chiar şi printre cei care îşi cultivă talentul o viaţă întreagă. Mi-ar plăcea să cânt împreună cu el cândva, aşa cum am spus şi în emisiune.'

De asemenea, momentul celor de la trupa Ballance m-a făcut să tremur! Cei doi gimnaşti au ridicat întreaga sală în picioare. Ei au reuşit să facă un show demn de o finală a oamenilor talentaţi din întreaga lume! Alegerea a fost a publicului şi de aceea, oricât de controversată ar fi ea, trebuie să o acceptăm. Noi, cei din juriu, nu putem decât să comentam performanţele lor, dar publicul alege, cu mintea sau cu inima', a declarat Andra.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare