; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Paula si Carla

Ce au în comun prezentatoarele de la „Mireasă pentru fiul meu”

09 June 2016

Din 13 iunie, actriţa Paula Chirilă se alătură echipei reality show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu', difuzat de luni până vineri de la 11.15 şi 14.00 şi sâmbătă de la 14.00 şi de la 17.00, la Antena 1. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Mirela Boureanu Vaida se pregăteşte să se dedice în următoarea perioadă creşterii şi educării micuţilor.

[Not a valid template]

Pe platoul de filmare, cele două îndrăgite actriţe au avut surpriza să afle că au o mulţime de lucruri în comun: ambele sunt din Iaşi, pe fiicele lor le cheamă Carla, ba chiar Paula a fost la un pas să îi pună micuţei al doilea prenume Maria, aşa cum a ales Mirela pentru fiica sa, iar soţii lor sunt amândoi originari din Cluj.

Dacă la început, Mirela şi Paula vor modera împreună emisiunea, cel mai probabil la sfârşitul lunii Paula va prelua întru totul frâiele acestui sezon. „Va fi o perioada scurtă de acomodare, de predare a ştafetei, după care voi rămâne singură, doar eu cu concurenţii', a mărturisit Paula. În ultima perioadă, aceasta a urmărit îndeaproape tot ce s-a întâmplat în casa reality show-ului: „am studiat mult formatul şi m-am convins că funcţionează ca un organism viu. M-am descurcat eu în condiţii mult mai vitrege, nişte mici ciondăneli nu mă sperie', a povestit Paula, făcând referire la situaţiile mai tensionate din casă, care apar inevitabil.

Ba mai mult, Paula a făcut şi câteva vizite în platoul „Mireasă pentru fiul meu', unde Mirela a întâmpinat-o cu câteva sfaturi: „mi-a urat succes, am povestit despre concurenţi, mi-a mai dezvăluit mici secrete din casă'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare