Mihaela Bilic (45 de ani), devenită cunoscută după ce a ajutat vedete precum Teo să piardă în greutate, are, din 20 februarie, emisiune la Pro TV: ”Arena bucătarilor”.
Mihaela Bilic (45 de ani), devenită cunoscută după ce a ajutat vedete precum Teo să piardă în greutate, are, din 20 februarie, emisiune la Pro TV: ”Arena bucătarilor”.
„Împreună cu Liviu Preda, un maestru în arta culinară, avem de gând să deschidem apetitul profesioniștilor și al pasionaților de bunătățuri nu numai pentru gătit, dar și pentru mâncatul sănătos. Liviu va fi în bucătărie alături de fiecare invitat, iar eu voi fi cu ochii pe ei din culise, împărtășindu-vă toate secretele și calitățile fiecărui aliment sau fel de mâncare”, a povestit ea în revista „TV Satelit”, care apare pe piață sâmbătă, 27 februarie.
Ce are însă mereu în frigider cunoscuta nutriționistă?
„Am întotdeauna lapte și produse lactate de tip iaurt de băut, brânzică de casă, lapte bătut, minim 3 feluri de legume, de la ardei gras și gulie la snopuri de mărar și pătrunjel, pe care le fac salată. Și ciorba e nelipsită, deși recunosc că mi-o face mama.
În rest, somon făcut la cuptor, din care mănânc zile întregi, brânză de burduf pentru mămăligă, câte un ou de țară și gem de vișine, de îndulcit sufletul”.