Homepage  / Vedete româneşti

Ce ar schimba Adela Popescu în relația cu Radu Vâlcan. De la ce pornesc conflictele în cuplu: „Avem perioade foarte complicate”

Ce ar schimba Adela Popescu în relația cu Radu Vâlcan. De la ce pornesc conflictele în cuplu: „Avem perioade foarte complicate”
13

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au trei copiii. Deși din exterior, cei doi par cuplul perfect și problemele par să nu existe la orizont, fosta prezentatoare a dezvăluit că situația nu este întotdeauna roz. Iată cum reușeșc să treacă peste obstacole și ce ar schimba Adela Popescu în relația cu soțul său!

Ce ar schimba Adela Popescu în relația sa cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de un deceniu, iar în anul 2015 au devenit oficial soț și soție. În prezent sunt părinții a trei copii, au cariere de succes și dețin propria afacere pe litoral, însă nu sunt ocoliți de mici probleme. Întrebată cum face față situațiilor tensionate care apar în relația de cuplu, Adela a declarat: „Ce ne ține pe noi împreună și ne face să depășim totul împreună este că noi suntem foarte legați unul de celălalt (…)

Și în zona de cuplu avem perioade foarte complicate și învățăm de la an la an, ne-am schimbat și modalitatea prin care gestionăm conflictele, cum le depășim, ne-am schimbat și rolurile, cine lasă, cine e mai arțăgos”.

adela-popescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Adela Popescu a povestit că adesea se învinovățește pentru disputele care apar în relație și crede că ar trebui să dea dovadă de mai multă diplomație atunci când abordează anumite subiecte delicate.

Mă gândesc că poate ar fi trebuit să fiu mai diplomată, să aleg un moment mai bun sau că poate nu trebuia să deschid subiectul și cumva, îmi fac mea culpa și mă supăr pe mine, chiar dacă eu îi spun că mă supăr pe el,” a povestit Adela Popescu, conform Antena Stars.

Adela și Radu sunt părinții a trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți împreună, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Atunci când sunt plecați, cei doi lasă copiii în grija bunicilor. Adela Popescu a declarat în podcastul lui Mihai Morar că are mare încredere în mama ei. Pe de altă parte, tatăl ei i-a sfătuit pe ea și pe Radu să nu mai facă alți copii, într-un moment în care micuții nu aveau deloc stare. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc într-un duplex, ceea ce înseamnă că au și vecini. Drept urmare, Adela și Radu au fost nevoiți să găsească o soluție pentru ca, în momentele tensionate, să își poarte discuțiile în contradictoriu fără a fi auziți de nimeni.

Mai exact, Adela Popescu și Radu Vâlcan au realizat că pot să discute doar în baie în momentele în care sunt nervoși pentru ca persoanele care locuiesc în aceeași zonă să nu afle ce se întâmplă în familia lor.

„Noi stăm într-un duplex, adică avem vecini. Când ne-am mutat, am zis că trebuie să punem un perete antifonat, ne mai certăm. Am făcut probe, însă ne-am dat seama că putem să țipăm doar în baie. Așa că mergem acolo când suntem nervoși ca să nu afle vecinii ce facem. Cam atât din secretele familiei noastre”, a spus Adela Popescu, la Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton