; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hamza stefan

Ce ar face burlacul Ștefan Hamza cu banii, dacă ar câștiga marele premiu la „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”

09 October 2018

 Ștefan Hamza, primul burlac din noul sezon al show-ului 'Totul pentru dragoste – La bine și la greu', difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, este un bărbat atrăgător, a fost model pentru branduri de renume, este pasionat de călătorii și iubește să cunoască oameni noi.

Ștefan spune că relaționează cu ușurință cu oricine, este un tip care învață repede și își dorește să evolueze mereu. Dacă ar câștiga premiul de 5000 de euro în cadrul show-ului de la Antena 1, el mărturisește că ar investi o parte din bani în dezvoltare personală, dar își dorește foarte mult și să-i îndeplinească bunicii sale cea mai mare dorință.

„Premiul vreau să-l investesc în mine, să fac mai multe cursuri de dezvoltare personală și de actorie, dar, totodată, aș duce-o pe bunica la Ierusalim, deoarece este visul ei', declară Ștefan Hamza.

El este înconjurat de patru femei frumoase cu care locuiește zilnic, timp de două săptămâni, în Casa Totul pentru Dragoste. Doar una dintre cele patru femei este singură, iar dacă Ștefan o va alege pe ea la sfârșitul acestei săptămâni, va câștiga premiul de 5000 de euro. Dar cum el nu știe care dintre cele patru pretendente ispititoare este într-o relație și care nu, șansele ca burlacul să facă o alegere greșită și să piardă banii sunt foarte mari.

Cât de departe va merge Ștefan şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele aflăm în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu', numai la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare