Homepage  / Cinema

Ce animații pentru copii vor mai intra în 2021 în cinematografe

Ce animații pentru copii vor mai intra în 2021  în cinematografe

de Mioara Tronaru,

Din cauza crizei sanitare care a încurcat din nou planurile distribuitorilor români, foarte puține animații, dar și filme în general, au mai rămas în calendarul acestui an. Sperăm că totul o să fie bine și ne vom putea da din nou întâlnire la cinema. Vedeți mai jos, la ce animații am putea merge împreună cu cei mici.

„Ron o ia razna”

Premiera: 22 octombrie 2021

O: Ron’s Gone Wrong (2021)

Sinopsis: Barney este un elev de 11 ani, cam stângaci și incapabil să-și facă prieteni. Dar puștiul are de-acum un ajutor de mare nădejde! Este vorba despre Ron, un robot capabil să meargă și să vorbească, conceput special ca să fie cel mai bun prieten al său. Asta până în momentul în care apare o defecțiune care declanșează o adevărată nebunie. În era rețelelor sociale, cei doi improbabili amici vor avea parte de peripeții incredibile.

Trailer Ron o ia razna : 

„Encanto”

Premiera: 26 noiembrie 2021

O: Encanto (2021)

Sinopsis: Într-un misterios loc plin de viață, din munții Columbiei, trăiește fantastica familie Madrigal. Fiecare dintre membrii acesteia are câte o putere magică, dar în aceeași casă, se află și Mirabel, singura persoană obișnuită, care nu deține niciun dar supranatural. Dar când magia însăși este amenințată, s-ar putea ca unica lor speranță să fie Mirabel.

Trailer „Encanto” : 

„Sing 2”

Premiera: 10 decembrie 2021

O: Sing 2 (2021)

Sinopsis: Buster și trupa sa vor să treacă la nivelul următor: să monteze un nou spectacol în prestigioasa sală Crystal Tower, din Redshore City. Așa că toată gașca trebuie să-l convingă pe lupul showbiz-ului, Jimmy Crystal. Dar cum nu reușesc să-i atragă în niciun fel atenția acestuia, trupa face o promisiune nebunească: aceea că-l vor aduce în spectacol pe regele rock-ului, leul Clay Calloway!

Trailer „Sing 2” : 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton