; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televizor

Ce animații a programat Pro Cinema pentru zilele de miercuri din februarie

06 February 2018

Luna aceasta, Pro Cinema le-a pregătit telespectatorilor patru filme de animație. Peliculele vor putea fi urmărite în fiecare zi de miercuri din februarie.

În fiecare miercuri din luna februarie, aventurile prind culoare la Pro Cinema cu patru filme îndrăgite de animație: „Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului' („The adventures of TinTin'), „Păsări libere' („Free Birds'), „Năzdrăvanii din pădure 3' („Open Season 3'), „Muppets în spațiu' („Muppets from Space').

Miercuri, 7 februarie, „Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului' aduc, de la 18:15, povestea unui reporter pe nume Tintin și a câinelui său, Snowy. Tânărul ajunge să dețină macheta unui vapor care are un secret ascuns și foarte bine păstrat timp de mulți ani, iar aventura începe atunci când Ivan, un individ diabolic, pornește pe urmele lor.

Pe 14 februarie, la 16:30, PRO CINEMA aduce „Păsări libere'. La o mică fermă de curcani, unde viața pare perfectă și toate păsările sunt fericite, Reggie, un curcan pe care frații săi nu-l iau în seamă, este adoptat chiar de către Președintele SUA! De aici, viața lui se schimbă radical și se trezește în mijlocul misiunii de a schimba istoria.

„Năzdrăvanii din pădure 3' vin la PRO CINEMA pe 21 februarie, la 16:45! Ursul Boog este dezamăgit că cel mai bun prieten, cerbul Elliot, refuză să meargă într-o excursie și rămâne acasă cu soția și cei trei copii. De aici, naivul urs intră în aventura vieții sale și ajunge, fără să-și dea seama, la circ.

Pe 28 februarie, animația „Muppets în spațiu' spune, de la 16:30, povestea lui Gonzo, care este bântuit' de mesaje din spațiu, însă nimeni nu îl crede, așa cum e de așteptat. Primește mesaje din spațiu atunci când doarme, dar se confirmă totul când e răpit, cu scopul de a-i fi studiat creierul. Însă simpaticii Muppets îi sar în salvare și, în stilul caracteristic, vor încerca să încheie toate testele la care este supus prietenul lor.

În fiecare miercuri din luna februarie, aventurile prind culoare la PRO CINEMA!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare