Homepage  / Vedete româneşti

Fratele Adelei Popescu a dat lovitura în afaceri. Cu ce se ocupă Călin și ce spune despre sora sa celebră

Fratele Adelei Popescu a dat lovitura în afaceri. Cu ce se ocupă Călin și ce spune despre sora sa celebră
12

de Cristina Țapu,

Călin Popescu, unul dintre frații mai mari ai Adelei Popescu, este implicat în domeniul afacerilor de mai mulți ani. În cea mai recentă investiție, Călin a alocat peste 1,5 milioane de euro. Iată ce a declarat acesta, într-un interviu recent, despre afacerile sale și relația pe care o are cu sora sa mai mare!

Ce afaceri are fratele mai mare al Adelei Popescu

Călin Popescu a lucrat timp de aproximativ 7-8 ani în televiziune ca director de locații pentru serialele TV românești. Despre această perioadă, Călin a spus că a fost una foarte frumoasă, în care a evoluat semnificativ. Ulterior, a făcut tranziția către antreprenoriat, o decizie pe care a considerat-o naturală. În prezent, el gestionează mai multe afaceri.

adela-popescu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Călin Popescu deține afaceri în domeniul alimentar și IT, iar recent a investit într-un nou proiect: un centru de wellness care oferă clienților diverse terapii moderne, inclusiv terapia prin plutire și masajul craniosacral. Investiția în acest centru a depășit 1,5 milioane de euro și, deși a întâmpinat numeroase situații neprevăzute, Călin Popescu este încântat de rezultat. Fondurile pentru această investiție recentă au provenit din celelalte două afaceri ale lui Călin, conform propriilor spuse.

Călin are doar cuvinte de laudă la adresa surorii sale mai mici

Călin a vorbit și despre legătura pe care o are cu celebra sa sora, Adela Popescu. Călin susține că Adela nu a fost răsfățată în exces atunci când era mică și declară că relația pe care o are cu sora sa și fratele lor mai mare este una excelentă.

„Ea tot timpul s-a simțit protejată. Noi am fost acolo în permanență și știe că are o protecție specială din partea noastră. Chestia asta îi dă un echilibru, să zicem, emoțional, zic eu. Suntem olteni, vorba aceea, că oltenii sunt mai vorbăreți. Și pur și simplu povestim. Râdem, facem aceleași glume aproape de fiecare dată, nu e nimic nou”, a declarat Călin Popescu, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica.

Un nou centru de wellness dedicat echilibrului mintal, fizic și spiritual, oferind tratamente holistice și servicii integrate pentru relaxare și înfrumusețare, a fost inaugurat într-o locație cu design minimalist în prezența a 200 de invitați și celebrități. Călin Popescu își exprimă speranța că o va convinge pe sora sa, Adela Popescu, să se implice în acest business.

„Am încercat și sper să accepte să se implice pe termen lung. Am vorbit și cu Iulia lucrul acesta, să fim împreună pe toată povestea asta. Bineînțeles că Adela a zis că mă sprijină necondiționat, dar eu vreau să fie mai mult decât atât, dar lucrurile astea le vom discuta ulterior. Dar Adela e alături de noi în toate demersurile, după cum bine ai observat”, a răspuns bărbatul atunci când a fost întrebat dacă a încercat să o implice și pe sora sa în noua afacere.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton