Homepage  / Vedete româneşti

Ce afacere și-au deschis Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Fosta solistă, foarte implicată în proiectul ei de suflet

Ce afacere și-au deschis Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Fosta solistă, foarte implicată în proiectul ei de suflet
9

de Roxana Mirea,

Dana Nălbaru a renunțat la muzică pentru a se dedica vieții de familie, dar a descoperit o altă metodă de a face bani și a devenit antreprenoare. Ea și Dragoș Bucur și-au deschis o afacere și amândoi muncesc cot la cot cu angajații lor.  

Ce afacere au Dragoș Bucur și Dana Nălbaru 

Dana Nălbaru a renunțat la muzică pentru a se dedica vieții de familie, însă asta nu înseamnă că nu muncește și contribuie la bugetul familiei. Fosta solistă de la Hi-Q și-a deschis o afacere, împreună cu soțul ei. Este vorba despre o brutărie artizanală, care se află tocmai în Otopeni. Clienții sunt impresionați de dulciurile care ies din mâinele ei și nu-i pot contesta talentul.

Pentru a avea succes, Dana Nălbaru și juratul de la „Românii au talent” muncesc cot la cot cu angajații lor. Fosta solistă poate fi văzută adesea la brutăria din județul Ilfov, ba chiar transportă produsele cu mașina personală, potrivit fanatik.ro.  

Produsele celor doi sunt mai scumpe decât altele existente pe piață, însă aceștia investesc în calitate. Dana Nălbare comercializează și produse care pot fi consumate și de persoanele care suferă de diabet, asemenea soțului ei.  

Dragoș Bucur și Dana NălbaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dragoș Bucur a spus cum a descoperit că are diabet 

În podcastul lui Mihai Bobonete, DA BRAVO, Dragoș Bucur a povestit cum a descoperit că are diabet. După o reacție nervoasă, a realizat că ceva nu este bine și s-a decis să meargă la medic. 

„Unul din simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. Mi-am dat seama că lucrurile o iau razna în momentul în care, eram la Academie, pe deal și mă claxona unul. 

Am oprit mașina, m-am dat jos și am început să înjur. Țin minte că era seară, era totul luminat de faruri. Am început să-mi bag, să-mi scot… cu din ale – te omor, că te fac, că nu știu ce. 

După ceva timp m-am uitat la cine țipam. Era un domn, în vârstă mi s-a părut mie atunci, la vreo 45-50 de ani, cu ochelari. Stătea și se uita la mine. Lângă el era un puști de vreo 12 ani. Amândoi nu spuneau nimic, doar se uitau așa la mine. Cât de penibil eram. M-am urcat înapoi în mașină și mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu mine. Și nu zodia era de vină, ci diabetul”, a povestit vedeta Pro TV. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton