Homepage  / Vedete româneşti

Ce afacere și-a dorit Anca Dinicu să aibă. De ce a eșuat planul ei

Ce afacere și-a dorit Anca Dinicu să aibă. De ce a eșuat planul ei
10

de Roxana Mirea,

Anca Dinicu are o carieră înfloritoare ca actriță de comedie, joacă în filme, iar acum fanii o pot urmări și în emisiunea „Săriți de pe fix!”, la Pro TV. Recent, ea a dezvăluit că a vrut să pună bazele unei afaceri și a explicat de ce nu și-a dus planul la bun sfârșit.  

Ce afacere își dorea Anca Dinicu să aibă 

Recent, Anca Dinicu a fost invitată în podcastul „DA BRAVO”, găzduit de Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că și-a dorit să facă o afacere cu accesorii pentru câini, însă pandemia i-a stricat toate planurile.  

„Am ajuns în punctul de a comanda niște hăinuțe, ca să îmi dau seama cum sunt făcute. Am comandat mai multe modele și eu voiam să am o croitoreasă care să mă ajute să le modific, să le pun altă căptușeală, să le personalizez în funcție de dorințele cumpărătorului. Dacă vrea domnișoara o geacă pe care să scrie Pufi cu perluțe pe spate și geaca să aibă puf alb pe lângă, pot să îi ofer acel produs”, a povestit Anca Dinicu.  

„De ce te-ai oprit?”, a întrebat-o Mihai Bobonete.  

Pentru că pandemie și pentru că nu munceam deloc și banii pentru afacere practic m-au ținut doi ani de zile fără muncesc. Am cumpărat niște hăinuțe, am luat și niște jucării pe care puteam să le atașez pe hăinuțe. (…) Ideea nu era rea, doar că nu a mers mai departe pentru că am investit puțini bani, că am luat doar așa de probă”, i-a răspuns actrița.  

Ce afacere își dorea Anca Dinicu să aibă  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce n-a jucat Anca Dinicu în „Taximetriști” și „Ramon” 

Cunoscută mai ales datorită aparițiilor sale la TV din show-ul „În puii mei!”, dar și din comediile disponibile în prezent pe Netflix – „Teambuilding”, „Haita de acțiune”, „Love Sorry”, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, Anca Dinicu are comedia în sânge. 

Tot în podcastul lui Mihai Bobonete, actrița a spus de ce nu a jucat în „Taximetriști” și în „Ramon”.  

Acolo da, nu a fost… Trebuia acum, cu același regizor, o să mai facă un film și eram cumva în cărți, doar că programul meu nu s-a pupat cu programul lor și mai trebuia să fac ceva coregrafie și încă nu-mi permite piciorul. Mai trebuia la „Ramon”, dar am avut spectacol și nu s-a pupat programul, că seara trebuia să filmez și ziua eram la teatru și am zis că e prea mult, că nu pot să fac 6 zile fără să dorm. Am încercat odată 3 zile și 3 nopți nu am dormit și la final, vorbeai cu mine, vedeam că vorbești, dar nu mai ajungea sunetul. Ți-o ia creierul razna”, a povestit Anca Dinicu. 

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton