Homepage  / Vedete străine

Ce afacere și-a deschis Celil Nalçakan, Akif din serialul „Totul pentru familia mea”. A făcut o investiție importantă

Ce afacere și-a deschis Celil Nalçakan, Akif din serialul „Totul pentru familia mea”. A făcut o investiție importantă
4

de Roxana Mirea,

Celil Nalçakan, actorul care îl interpretează pe Akif din serialul „Totul pentru familia mea” și-a deschis o afacere. Acesta a făcut o investiție importantă, iar fanii pot avea ocazia să îl asculte cântând live. Iată toate detaliile.

Celil Nalçakan și-a deschis o afacere

Celil Nalçakan, cel care dă viață personajului personajul Akif Atakul în producția „Totul pentru familia mea”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, este nu numai actor ci și om de afaceri. Acesta a făcut o investiție surprinzătoare în industria ospitalității. Artistul va deschide două restaurante, în două dintre destinațiile turistice preferate inclusiv de români, Istanbul și Bodrum. 

Celil Nalçakan și-a surprins fanii cu anunțul postat pe pagina sa de socializare. Cele două locații, în stil tavernă, vor avea o denumire inspirată chiar de numele artistului, Celo’s, iar cei care îi vor trece pragul pot avea surpriza să îl asculte chiar cântând. Muzica este una dintre pasiunile sale, astfel încât celebrul actor nu ratează ocazia de a-și încânta fanii cu vocea să ori de câte ori are ocazia. 

Avem vești bune” este mesajul pe care Celil Nalçakan l-a pus la descrierea postării care conținea logo-ul noului business în care acesta a investit. Anunțul a strâns mii de aprecieri, iar printre cei care au „aplaudat” acest anunț a fost chiar unul dintre marii bucătari ai Turciei, Șomer Sivrioğlu care nu și-a putut ascunde curiozitatea de a ști dacă noile locații vor avea specific italienesc. 

Am putea să ne gândim și la unul arăbesc, prietene?”, a răspuns Celil Nalçakan menținând suspansul în legătură cu meniul pe care îl vor savura gurmanzii în cele două locații. 

Celil Nalçakan, Akif din serialul Totul pentru familia mea (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cine este Celil Nalçakan, Akif din „Totul pentru familia mea”

Celil Nalçakan interpretează rolul lui Akif Atakul în producția „Totul pentru familia mea”, un bărbat fără scrupule care crede că poate conduce lumea. Este un personaj capabil de orice pentru a-și atinge scopurile, înșelându-și prietenul, soția și fiind cel responsabil pentru tragedia a patru frați.

Actorul Celil Nalçakan, în vârstă de 46 de ani, s-a născut în Sivas. Mama să era profesoară iar tatăl electrician. Provine dintr-o familie modestă și a învățat de mic importanță muncii. La 10 ani acesta vindea legume în piață, iar în vacanțele de vară lucra într-un depozit de parfumuri.

După absolvirea liceului s-a îndreptat către Facultatea de Geologie din cadrul Universității Sivas Cumhuriyet, însă a renunțat la studii după câțiva ani, înainte să le finalizeze, pentru a lucra  la Teatrul de Stat Sivas. În paralel a început și studiile în turism și management hotelier la Universitatea Balıkesir.

Sursa Foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton