; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mr Selfridge

Ce-aduce weekend-ul la Happy Channel. Se termină serialul “Mr. Selfridge”

18 March 2017

În acest weekend, la Happy Channel telespectatorii pot urmări primele 4 episoade din iSerialul Când mama nu-i acasă', Pasărea Spin: continuarea', finalul serialului fenomen Mr. Selfridge' și edițiile Happy Weekend'.

Sâmbătă, de la 18:00 la 20:00, Happy difuzează finalul serialului britanic Mr. Selfridge', care spune povestea unuia dintre cei mai importanți oameni din industria de fashion de la începutul secolului trecut. Mr. Selfridge a fost un vizionar în adevăratul sens al cuvântului, a pus bazele marketing-ului, revoluționând lumea shopping-ului, transformând-ul într-un adevărat spectacol. De-a lungul difuzării serialului pe Happy Channel, cei din fața micilor ecrane au pătruns în atmosfera La Belle Epoque și au admirat costumele, accesoriile și decorurile de epocă.

Anca Țurcașiu

Sâmbătă, 18 martie, de la 15:00 la 16:00 și duminică, 19 martie, de la 16:00 la 17:00, Happy Weekend' prezintă happy rubricile Happy Food' by Vlad și Tribute' by Anca Țurcașiu.

Pasărea spin: Continuarea

Sâmbătă și duminică, de la 20:00 la 22:00, Happy Channel difuzează la Happy Classic primele două părți ale mini-seriei Pasărea spin: Continuarea' (“The Thorn Birds – Missing Years'), o capodoperă cinematografică ce îl aduce pe micile ecrane, pentru prima dată în format HD, pe Richard Chamberlain, în rolul părintelui Ralph.

Când mama nu-i acasă

Duminică seara, de la 19:00 la 20:00, telespectatorii vor urmări integral primele 4 episoade din iSerialul Când mama nu-i acasă' legate într-un format clasic de televiziune. Telespectatorii îi vor întâlni pe Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru. iSerialul de la Happy, primul serial din România filmat cu telefonul mobil, are o acoperire de 360 de grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Așadar, episoadele iSerialului vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare