; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce aduce nou sezonul doi din „Urzeala tronurilor”

15 February 2012

Scenariul celor zece episoade ale noului sezon „Urzeala tronurilor' (care începe la HBO pe 2 aprilie) a fost adaptat după „Încleştarea regilor', al 2-lea volum al seriei „Cântec de gheaţă şi foc'.

Din cauza abundenţei de personaje din romanele lui George R.R. Martin, producătorii serialului s-au văzut nevoiţi să apeleze la actori noi pentru sezon al 2-lea.

Printre noii-veniţi se numără actorul englez Stephen Dillane, care îl va aduce la viaţă pe Stannis Baratheon. Fratele defunctului rege Robert este unul dintre principalii pretendenţi la Tronul de Fier şi pleacă urechea la sfaturile vrăjitoarei Mellisandre (Carice van Houten). Aceasta îl îndeamnă să facă sacrificii umane pentru a-şi atinge ţelul, spre nemulţumirea soldaţilor din garda sa.

Mâna dreaptă a lui Stannis Baratheon este Davos Seaworth (Liam Cunningham), un fost contrabandist care nu are încredere în Mellisandre.

Personajele consacrate se întorc cu noi aventuri

Filmările pentru noul sezon au fost realizate în oraşul Dubrovnik din Croaţia şi în diferite locaţii noi din Irlanda de Nord. Scenele care au loc la nord de Zid au fost filmate pe gheţarul Vatnajökull din Islanda.

arya-stark

Picture 1 of 7

Rămasă orfană de tată, Arya Stark (Maisie Williams) călătoreşte spre Zid deghizată în băiat. După ce caravana cu care se deplasa este atacată de trupele familiei Lannister, tânăra ajunge să lucreze ca servitoare în Harrenhal.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare