; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Austin si Ally

Ce aduce Disney Channel în luna martie

01 March 2016

Luna martie la Disney Channel înseamnă noi sezoane din serialele preferate ale copiilor: „Austin & Ally', „Riley și restul lumii' sau „Bătăușii Wassabi', iar la Disney Junior vor veni filmele din seria „Regele leu' împreună cu o premieră absolută – filmul „Garda felină: Întoarcerea'.

 

Disney Channel

„Bătăușii Wassabi' și „Austin & Ally' ajung la sezonul 4

Austin & Ally

Austin & Ally

Serialul „Bătăuşii Wasabi', comedia a cărei acțiune se petrece la Academia de Arte Marțiale Bobby Wasabi, ajunge la sezonul 4. Noi aventuri urmează alături de Rudy, Jack, Jerry, Milton, Eddie și Kim în încercarea de a învăța cât mai multe despre viață, karate și esența artelor marțiale. Rămâneți în compania lor în cadrul noilor episoade din fiecare sâmbătă începând din 12 martie, la ora 9.00.

 

Iar în serialul „Austin și Ally', ajuns de asemenea la sezonul 4, grupul de prieteni din jurul lui Austin și al lui Ally încearcă să transforme Sonic Boom în propria lor școală de muzică rock. Stați aproape de „Austin & Ally' în fiecare duminică, începând din 20 martie la 10.30.

 

„Riley și restul lumii' – Sezonul 2

Riley și restul lumii

Riley și restul lumii

Cele două bune prietene, Riley și Maya, continuă să se confrunte cu noi provocări ale vieții în clasa a 7-a. Aflați ce rezolvări amuzante găsesc fetele la problemele lor. Noi episoade în fiecare sâmbătă începând din 26 martie la ora 11.00.

 

Disney Junior

„Garda felină: Întoarcerea'

Garda felină: Întoarcerea

Garda felină: Întoarcerea

Soarele răsare în savana africană! La Disney Junior se aude răcnetul unui nou lungmetraj special, „Garda felină: Întoarcerea'. Kion, fiul lui Simba, își formează propria echipa de elită pentru a face parte din „Garda felină: Apărătorii Regatului Luminii'! Kion selectează un grup de animale tinere, în funcție de aptitudinile lor unice… de la hipopotamul superputernic Beshte, ghepardul fulgerător de rapid Fuli sau bursucul curajos și loial Bunga. „Garda felină' poate duce la bun sfârșit orice misiune cât timp membrii ei rămân împreună. Premiera filmului va fi pe 26 martie, la Disney Junior, la ora 10.00 și în reluare la 13.50, 16.25 și 19.35 și pe Disney Channel la ora 11.30.

 

Filmele din seria „Regele leu'

Regele leu

Regele leu

În această lună, Disney Junior difuzează toate cele trei filme din seria „Regele leu'. Luna va începe cu clasicul „Regele leu', unde puteți vedea cum micul Simba învață și acceptă cercul vieții. Următoarea animație este „Mândria lui Simba', unde vom vedea dacă Simba poate face față răzbunării lui Zira. Iar în final, ne vom bucura de a treia parte, „Regele leu 3: Hakuna Matata' care prezintă aventurile celor două personaje preferate de toată lumea… Timon și Pumba. Cele trei filme vor fi difuzate în fiecare sâmbătă la orele 11.25 și în reluare la orele 17.15.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare