; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce admiră Vladimir Drăghia la o femeie?

09 January 2012

Deşi are doar 25 de ani, Vladimir Drăghia vrea să-şi găsească o parteneră pe o „perioadă nedeterminată'. În acest sens, el a acceptat să fie protagonistul celui de-al treilea sezon al reality-show-ului Burlacul' de la Antena 1.

Întors recent dintr-o vacanţă în Bansko (Bulgaria), Vladimir este gata să înceapă, din 9 ianuarie, filmările la emisiune. Tinerele care cred că îl pot cuceri pe Vladimir sunt aşeptate în continuare să se înscrie la casting sunând la numărul de telefon: 0735.00.99.77 sau trimiţând un mail la adresa: [email protected]

Cum de te-ai decis să devii următorul Burlac?

Pai, mi s-a propus, m-am gândit şi am acceptat. Pentru mine este ceva nou. Îmi place noutatea, îmi plac provocările. Am discutat cu cei din producţie, ne-am propus să facem împreună un altfel de Burlacul' şi, în mod sigur, vom reuşi.

Chiar crezi că-ţi vei găsi jumătatea în urma acestui concurs?

Dacă nu credeam, nu acceptăm propunerea.

Ce calităţi trebuie să aibă domnişoara care îţi va fura inima?

Nu sunt sigur ce îmi place mai mult la o femeie, pentru că îmi place absolut tot! Îmi plac mersul, gleznele, încheieturile, palmele, sânii, mirosul părului şi mă voi opri aici. Lăsând gluma, cred că tipologia femeii cu care mă văd pentru o perioadă nedeterminată de timp este una cu înfăţişare angelică.

Frumuseţea modelului nordic asprit de o personalitate puternică, mioritică (ca să mă exprim artistic). O încrucişare între Uma Thurman şi Catrinel Menghia. Trebuie să fie puternică. Să aibă activitate. Să aibă viaţă socială ca să nu mi-o consume pe a mea. Trebuie să aibă gene bune, puternice, ca să facem copii şi şi deştepţi. Trebuie să aibă mamă frumoasă, ca să fiu sigur că va îmbătrâni frumos.

Trebuie să aibă dantură frumoasă, trebuie să nu aibă unghii de sinucigaş'. Trebuie să ştie să folosească gramatica limbii române în mod corespunzător: să ştie acuzativul, regula lui fii' şi fi' şi să nu folosească decât', decât atunci când trebuie 🙂 Dacă întruneşte condiţiile de mai sus şi mai are şi un suflet bun, ea este aleasa!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare