; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (4)

Ce acuzații i-a adus Marjorie de Sousa lui Julián Gil pentru a câștiga custodia fiului lor

19 October 2020

Marjorie de Sousa l-a acuzat pe Julián Gil că și-a abandonat fiul în procesul de custodie intentat de actriță pentru custodia micuțului Matias (3 ani). 

În cadrul emisiunii mexicane „Suelta la Sopa' au fost dezvăluite o parte din documentele depuse de Marjorie la tribunal în procesul de custodie deschis chiar de ea în urmă cu un an. 

Marjorie de Sousa a susținut în actele depuse la tribunal că Julian Gil și-a abandonat copilul. Procesul s-a încheiat de curând, iar Marjorie a obținut custodia totală a fiului său: 

„Abandonul lui Julian Gil este evident în ceea ce privește atribuțiile sale față de fiul său minor, lăsându-l complet abandonat', explică documentul prezentat în emisiunea difuzată de Telemundo. 

În plângere se arată că actorul, care va începe în curând filmările pentru o nouă telenovelă, nu și-a îndeplinit obligațiile economice, morale și de tată de la nașterea fiului său, care a avut loc în urmă cu 3 ani și jumătate.

„De la nașterea copilului, pârâtul și-a abandonat obligațiile și îndatoririle în legătură cu el, neglijând complet nevoile sale afective, morale, de sănătate, de educație și economice și, de mai bine de doi ani, nu s-a îngrijit de dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a minorului, chestiune care sancționează legea cu pierderea autorității părintești ', spune sentința oferită de judecător.

 

Marjorie de Sousa a mai susținut că Julián Gil a neglijat sănătatea copilului, susținând că actorul nu l-a văzut niciodată pe copil când era bolnav și nu l-a dus la medic.

 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare