Homepage  / Vedete româneşti

Ce acuzații a primit Oana Roman. Vedeta a răbufnit pe Internet. „Este realmente șocant”

Ce acuzații a primit Oana Roman. Vedeta a răbufnit pe Internet. „Este realmente șocant”
9

de Roxana Mirea,

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a răbufnit pe Instagram, după ce a fost acuzată că trăiește și acum din banii tatălui ei, fostul prim-ministru al României Petre Roman. Vedeta n-a mai suportat și a reacționat, ținând să precizeze că și acum, după atâția ani, mai primște astfel de mesaje.

Oana Roman a răbufnit după ce acuzațiile primite

Oana Roman a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman, motiv pentru care a răbufnit pe rețelele sociale. O tânără i-a trimis un mesaj prin intermediul căruia a acuzat-o că nu muncește și că trăiește din averea lui Petre Roman. Oana nu s-a putut abține și a publicat un mesaj pe InstaStory, spunând că o invită pe tânără să facă ce face ea pentru a vedea dacă muncește sau nu. Pe de altă parte, a precizat că este „realmente șocant” că încă este acuzată că trăiește din banii tatălui ei.

Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani… Este realmente șocant că încă mai sunt oameni atât de negri pe interior care gândesc așa”, a fost reacția Oanei Roman.

oana-romanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton