; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (25)

Ce actori vor juca alături de Gabriel Soto în remake-ul serialului turcesc „Regina nopții”

10 June 2020

Se pare că producțiile mexicane se reinventează în acest an. După ce Televisa a anunțat că filmează deja pentru remake-ul serialului turcesc „Dragoste de contrabandă (Kara Para Aşk), cu Angelique Boyer în rolul principal, aceeași companie pregătește o nouă producție cu Gabriel Soto protagonist.

Este vorba de adaptarea poveștii serialului turcesc „Gecenin Kraliçesi, „Regina nopții’, pe care Pro 2 îl redifuzează din 29 mai,  cu Meryem Uzerli și Murat Yıldırım în rolurile principale.

Din distribuție vor mai face parte câteva nume cunoscute, însă nu este cunoscut numele celei care va fi partenera lui Soto în telenovelă. Potrivit People en Espanol, Ana Layevska va juca în această nouă producție, actrița a mai jucat alături de Soto în urmă cu 12 ani în telenovela „Querida enemiga'. 

Juan Carlos Barreto pe care l-am mai văzut și în telenovela „Tată de-a gata' va face și el parte din distribuție alături de un alt nume cunoscut: Guillermo García Cantú, care a jucat în „La madastra'/„Mama vitregă' sau „La malquerida'.

Potrivit producătoarei, Carmen Armendáriz, care recent a produs și remake-ul telenovelei „Uzurpatoarea', filmările vor începe în luna august.

În producția originală, care a avut premiera în țara de origine în 2016, frumoasa Meryem (cea care i-a dat viață sultanei Hurrem în „Suleyman Magnificul) o joacă pe Selin o tânără pasionată de parfumuri, care locuiește în Franța. Într-o zi, ea îl întâlnește pe Kartal (Murat Yıldırım, „Dragoste şi pedeapsă, „Asi – Împotriva destinului), care vine cu afaceri în orașul în care ea locuiește. Cei doi se îndrăgostesc și petrec câteva zile împreună. Kartal îi spune lui Selin că trebuie să se întoarcă în Turcia pentru niște treburi urgente, dar în realitate el pleacă pentru că este căsătorit cu o altă femeie. După câțiva ani cei doi se revăd și își dau seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare