; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle Renaud și Danilo Carrera

Ce actori fac parte din telenovela care îi va avea protagoniști pe Michelle Renaud și Danilo Carrera

19 June 2020

O poveste petrecută în mediul rural unde  intriga și invidia vor fi impedimentele celor care cauta adevărata iubire. Aceasta va fi noua telenovelă care îi va avea în rolurile principale pe  Michelle Renaud și Danilo Carrera.

Produsă de compania Televisa telenovela îi aduce din nou pe cei doi care au mai format un cuplu pe micile ecrane în urmp cu doi ani în producția „Hijas de la luna'/„Raze de lună'.

 

Așa cum aflam la începutul lunii iunie, noua producție va fi realizată de cel care a produs și telenovela „Blestemul meu iubit’, redifuzată în prezent de postul Pro Gold.

 

Filmările producției, care se va numi „Quererlo todo', vor începe în curând în Mexic.  În urmă cu câteva zile au fost anunțați și o parte din actorii care vor face parte din acest noi proiect, fiind vorba de nume cunoscute în țara de origine, cât și la noi, întrucât au apărut în numeroase producții mexicane.

 

Víctor González

Cunoscut din telenovela „Bajo las riendas del amor', care i-a avut în rolurile principale pe Gabriel Soto și Adriana Fonseca, Victor Gonzalez îl va interpreta în „Quererlo todo' pe Leonel Montes, un pesonaj cu multiple dureri din trecut.

 


 

Scarlet Gruber

Pe Scarlet o puteți vedea în prezent pe postul Pro Gold în producția „Blestemul meu iubit'. În noua telenovelă o va juca pe Sandy Cabrera, o tânără visătoare și ambițioasă care are aspirații mari.


 

Olivia Bucio

Actrița mexicană va intra în pantofii Daliei Santos, o femeie care, în fața adversității și a abuzurilor celorlalți, va găsi puterea să se ridice și să-i înfrunte pe cei care încearcă să-i facă rău. Pe Olivia ați mai urmărit-o în telenovele precum: „De trei ori Ana', „Familia soțului meu' sau „Intrigi în paradis'.


 

Eugenia Cauduro

Actrița va fi Esmeralda Santos, o femeie care se confruntă cu o tristețe profundă împotriva căreia trebuie să lupte în fiecare zi după ce a pierdut un fiu. Pe aceasta o cunoașteți din telenovelele „Raze de lună', „Tată de-a gata' sau „Culorile iubirii'.


 

Sara Corrales

Actrița columbiană o va interpreta pe Sabina Curiel, un personaj care trăiește într-o lume de trădare și falsitate. Sara a mai jucat în producții precum: „Blind date' sau „Dimineți lângă tine'.


 

Manuel Ojeda

Actorul îl va interpreta pe Patricio Montes, cel mai puternic om din oraș. Manuel Ojeda a mai jucat în telenovelele „Singură pe lume'/„La gata', „Furtuna din adâncuri', „Que bonito amor'.


 

Alexis Ayala

Actorul mexican va intra în pielea lui Artemio Cabrera, cea mai înaltă autoritate din orașul Rosario. Pe acesta l-ați mai urmărit în producțiile „Raze de lună', „Spune-mi că ești a mea' sau „Abisul pasiunii'.

 


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare