; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce actor celebru din serialul Prietenii tăi (Friends) este grav bolnav

Un actor celebru din serialul „Prietenii tăi” („Friends”) este grav bolnav. „Mă lupt deja de vreo trei ani cu acest diagnostic”

22 June 2021

Actorul James Michael Tyler, cunoscut mai ales pentru rolul lui Gunther – proprietarul sarcastic și veșnit îndrăgostit de Rachel al cafenelei Central Perk din serialul „Friends' – a dezvăluit că suferă de cancer de prostată în stadiul 4, scrie Entertainment Weekly.

Actorul de 59 de ani a apărut într-o emisiune de la NBC unde a povestit despre lupta lui cu boala pe care a descoperit-o în septembrie 2018, într-un control de rutină, și a mărturisit că a aflat târziu de suferința lui, ceea ce a dus la răspândirea celulelor canceroase la nivelul oaselor.

Mă lupt deja de vreo trei ani cu acest diagnostic. Este cancer în stadiul 4, cancer în stadiu avansat', a explicat Tyler. „Deci, în cele din urmă, probabil că mă va răpune”, a mai spus el. 

 Vezi galeria foto >

Inițial, actorul a urmat o terapie cu hormoni, care a funcționat de minune vreun an, apoi a venit pandemia, moment care a coincis cu ajungerea cancerului la coloana vertebrală. În timpul pandemiei, actorul a fost paralizat de la talie în jos, din cauza tumorilor care i-au crescut pe coloana vertebrală.

În timp ce boala lui Tyler l-a împiedicat să apară personal la recenta reuniune a prietenilor, găzduită de HBO Max și disponibilă și la noi pe HBO, actorul a fost hotărât să facă parte din eveniment și să intre online.

„Am vrut să fac parte din această reuniune și, inițial, trebuia să fiu pe scenă cu ei și să pot participa la toate festivitățile”, a declarat Tyler pentru emisiunea Today. „A fost dulce, amar, sincer. Am fost foarte fericit că am fost inclus. A fost decizia mea să fac o apariție pe Zoom. Nu am vrut să fiu introdus la modul: <Ah, și apropo, Gunther are cancer.>'

Întrebat dacă distribuția din „Prietenii tăi' a știut severitatea diagnosticului său, Tyler a recunoscut că „David Schwimmer (interpretul lui Ross, n.r.) a corespondat cu mine prin Instagram – producătorii sunt conștienți, sunt conștienți de mult timp'.

Actorul face prezent chimioterapie și a implorat oamenii să-și asculte medicii și să-și facă analizele, deoarece depistarea precoce a bolii are ca rezultat aproape întotdeauna posibilitatea vindecarea.

„Scopul meu din ultimul an a fost să mă văd la 59 de ani', a spus un emoționant Tyler. „Am făcut asta. Scopul meu acum este să ajut măcar să salvez o viață.'

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Friends (@friends)

Sursa foto: Instagram, 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare