; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew McConaughey

Ce actor celebru a anunțat că se gândește serios să intre în politică

14 March 2021

După Arnold Schwarzenneger, care a fost guvernator de California, un alt star hollywoodian ar putea ajunge la conducerea unuia dintre statele americane.

Actorul Matthew McConaughey (51 de ani), laureat cu Oscar pentru rolul din „Dallas Buyers Club', se gândește serios să candideze pentru funcţia de guvernator al Texasului, statul în care s-a născut, scrie People.

Mărturisirea a fost făcută recent într-un podcast de peste Ocean, Natthew McConaughey explicându-i gazdei că ia serios în considerare faptul de a candida pentru funcția de guvernator.

„Care este rolul meu de lider? Pentru că mă gândesc că am lucruri de învăţat şi de împărtăşit, dar care este rolul meu? Care este rolul meu în următorul capitol din viaţa mea?', a spus Matthew McConaughey.

Anul trecut, în noiembrie, invitat la show-ul lui Stephen Colbert, actorul celebrul din filme ca „Interstellar', „Gangsteri cu stil' sau „Lupul de pe Wall Street' mărturisea că nu intenționează să intre în politică „în acest moment', dacă că politica americană este „defectă', iar de-a lungul anilor a avut comentarii despre „cancel culture' sau „stânga iliberală'.

Matthew McConaughey ar avea prima ocazie să candideze în 2022, când vor fi organizate alegeri în Texas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare