Homepage  / Cinema

Hugh Grant, detalii surprinzătoare despre așteptatul „Bridget Jones: Mad About the Boy”. Ce a spus despre viitoarea peliculă. „Cred că ni se ascunde ceva”

Hugh Grant, detalii surprinzătoare despre așteptatul „Bridget Jones: Mad About the Boy”. Ce a spus despre viitoarea peliculă. „Cred că ni se ascunde ceva”

de Andreea Hentea,

Hugh Grant a sugerat recent că în al patrulea film din foarte îndrăgita serie cinematografică „Bridget Jones” am putea avea parte de o reîntâlnire neașteptată. Despre cine este vorba și când vom vedea noua poveste în cinematografe.

Hugh Grant, care va reveni în „Bridget Jones: Mad About the Boy”, al patrulea film din serie, alături de Renée Zellweger, a sugerat recent că în noul film l-am putea revedea, totuși, pe Colin Firth în rolul admiratului Mark Darcy, informează screenrant.com.

Hugh Grant revine în rolul incorigibilului Daniel Cleaver la douăzeci și trei de ani de la apariția sa în „Jurnalul lui Bridget Jones” / „Bridget Jones’s Diary” (2001), începutul francizei britanice adorate de public care ecranizează romanele lui Helen Fielding, și la douăzeci de ani de la filmul „Bridget Jones: La limita rațiunii” / „Bridget Jones: The Edge of Reason” (2004). Celebrul actor britanic a fost omis însă din al treilea film, „Bridget Jones însărcinată” / „Bridget Jones’s Baby” (2016), al cărui scenariu sugera că personajul murise într-un accident de avion, pentru ca, în ultimele momente, să precizeze că acesta a supraviețuit, de fapt, prăbușirii.

Aflat la Festivalul internațional de film de la Toronto (desfășurat între 5 și 15 septembrie), unde își promovează noul film, thrillerul „Heretic”, Hugh Grant a povestit recent pentru site-ul screenrant.com despre posibilitatea ca în noul „Bridget Jones: Mad About The Boy” să îl revedem și pe Colin Firth, interpretul lui Mark Darcy, despre care se știa că nu va mai apărea în al patrulea film. În ciuda absenței lui Colin Firth (care a avut un rol esențial în cele trei filme anterioare din seria „Bridget Jones”) din distribuția anunțată inițial, Hugh Grant pare sigur că va exista o apariție a colegului său Colin Firth în rolul lui Mark Darcy, eternul lui rival la inima lui Bridget Jones.

„Nu sunt convins că el nu va apărea în film. Cred că ni se ascunde ceva”, a sugerat Hugh Grant despre posibila revenire a lui Colin Firth în noul „Bridget Jones”. Cum filmele anterioare au avut destule abateri semnificative de la seria literară a lui Helen Fielding, nu ar fi exclus ca Mark Darcy să fie reintrodus în poveste printr-un artificiu literar, așa cum s-a întâmplat și cu personajul lui Daniel Cleaver, jucat de Hugh Grant.

„Soarta lui Mark Darcy, înrădăcinată în logica romanelor”

În timp ce filmele din îndrăgita serie și-au luat unele libertăți față de romanele lui Helen Fielding, așa cum s-a întâmplat cu omisiunea și cu înlocuirea personajului Daniel Cleaver în „Bridget Jones însărcinată” (în care Renée Zellweger a jucat alături de Colin Firth și de Patrick Dempsey), soarta lui Mark Darcy este, totuși, înrădăcinată în logica romanelor lui Helen Fielding. În romanul ei omonim din 2013, care va fi ecranizat în „Bridget Jones: Mad About the Boy”, Mark Darcy este ucis într-un accident petrecut într-o mină, ceea ce ilustrează experiențele personale ale lui Helen Fielding despre pierderi și despre cât poate fi viața de imprevizibilă. Ca atare, în timp ce filmele anterioare s-au abătut clar de la materialul sursă, ar fi posibil și ca moartea lui Mark să nu fie infirmată în vreun fel, mai scrie site-ul menționat.

Deși în prezentarea noului film „Bridget Jones: Mad About the Boy” se afirmă că soarta lui Mark va rămâne fidelă romanului, s-ar putea ca Hugh Grant să nu greșească în totalitate când presupune că vom vedea și o revenire a lui Colin Firth, probabil de mai scurtă durată. Noul film i-ar putea permite lui Colin Firth să se întoarcă măcar prin flashback-uri, pe măsură ce mai multe personaje și-ar aminti viața lui alături de Bridget Jones.

Așteptatul film „Bridget Jones: Mad About the Boy”, în distribuția căruia îi vom mai vedea pe Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor, Celia Imrie, Isla Fisher și Leo Woodall, va avea premiera internațională (inclusiv în cinematografele din România) pe 14 februarie 2025.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton