Homepage  / Vedete străine

Ce a spus acum Maisie Williams despre ultimul sezon din „Game of Thrones”. „Au fost 10 ani din viața mea”

Ce a spus acum Maisie Williams despre ultimul sezon din „Game of Thrones”. „Au fost 10 ani din viața mea"
7

de Roxana Mirea,

Chiar și Arya Stark are rețineri cu privire la controversatul sezon final din „Game of Thrones”. Maisie Williams, care a interpretat-o pe cea mai tânără fiică a familiei Stark de-a lungul celor opt sezoane ale serialului, a dezvăluit în timpul unei transmisiuni pe Twitch împreună cu fratele ei, James, că a revăzut recent în întregime drama HBO. Serialul "cu siguranță a lăsat de dorit la final", a spus Williams când a fost întrebată ce părere are despre el.

Dar a început foarte puternic„, a susținut actrița, lăudând ulterior succesul serialului. „A cam explodat. Niciodată nu l-am putut vedea din exterior. Așa că nu am putut niciodată să spun asta și să o înțeleg de fapt. Pentru prima dată, se simte bine să fiu mândră de el. Au fost 10 ani din viața mea”.

„Game of Thrones” Season 8 (2019) Episode 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Maisie Williams, dezamăgită de sfârșitul serialului „Game of Thrones”

Maisie Williams a adăugat că a avut „inima frântă” atunci când Ned Stark, tatăl Aryei, interpretat de Sean Bean, a murit, deși „știa că se va întâmpla„. Ned a fost decapitat fără milă în primul sezon. „Pentru prima dată, am putut simți cu adevărat povestea”, a spus ea, potrivit Entertainment Weekly.

James a menționat că ar fi putut afla din timp despre intrigile din serial, având în vedere că scenariile zăceau prin casă, dar a vrut să trăiască pe deplin experiența serialului. „Ne bucuram cu toții de el”, a spus el. „Oamenii mă întrebau:”Știi ce se va întâmpla?, iar eu le răspundeam: Nu știu. Dar erau, de exemplu, scenarii și alte chestii care zăceau pe acolo. Nu m-am [uitat] niciodată, dar aș fi putut să o fac.”

Cel de-al optulea sezon a provocat dezbinare în rândul fanilor (și chiar a unor vedete), culminând chiar cu o petiție pe Change.org care le cerea scenariștilor să refacă sezonul. În 2019, Williams a declarat pentru EW că a fost mulțumită de finalul Aryei, dar a recunoscut că și-ar fi dorit ca personajul ei să aibă ocazia să o ucidă pe Cersei Lannister (interpretată de Lena Headey).

„Am vrut ca Arya să o ucidă pe Cersei, chiar dacă asta înseamna ca [Arya] să moară și ea„, a spus Williams.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton