; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce a primit Burlacul Vladimir Drăghia de ziua lui

13 March 2012

Vladimir Drăghia, care a devenit cunoscut datorită rolului din „Narcisa sălbatică', și care poate fi urmărit în prezent în sezonul trei din „Burlacul', la Antena 1, a împlinit 26 de ani. De ziua lui, pretendentele sale nu s-au putut abține din a-i face urări, care mai de care mai „drăgăstoase'.

„La mulţi ani fericiţi, calzi, luminaţi, pentru un om frumos, care-mi încălzeşte sufletul cu un zâmbet şi îmi citeşte gândul cu o privire!', i-a urat Georgiana Ştefan.

„Azi de ziua ta, nu ţi-am pregătit nici cuvinte alese, nici cadouri sclipitoare, azi ţi-am pus deoparte un sărut atât de dulce să nu-l uiţi toată viaţa ta! Pentru că meriţi 🙂 ! La mulţi ani, Vladimir!', i-a dorit Adelina Boie.

„Vladimir, de ziua ta îți doresc tot ce-mi doresc mie. Te sărut!', a transmis  Andra, cea de-a treia concurentă de la „Burlacul' care a ținut să îi facă urări lui Vladimir.

Vladimir Drăghia s-a născut pe 13 martie 1986, la Galaţi. Timp de 12 ani a făcut înot de performanţă şi şapte ani a făcut parte din lotul olimpic. După liceu a obţinut două burse în America, însă din motive financiare nu a reuşit să plece. A absolvit Universitatea Media, Facultatea de Regie – Film, Facultatea de Jurnalism.  Imediat după, a obţinut un rol în telenovela „Vocea inimii', la Antena 1, iar mai apoi în telenovela „Narcisa sălbatică'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare