Homepage  / Televiziune

Ce a pregătit Smiley în prima rundă de live-uri la Vocea României. „Este o probă grea”. EXCLUSIV

Ce a pregătit Smiley în prima rundă de live-uri la Vocea României. „Este o probă grea”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

„Veteranul” show-ului „Vocea României” abia așteaptă să înceapă prima rundă de live-uri pe 1 decembrie, chiar ziua Pro TV-ului. Și, chiar dacă, Smiley se află în acest format de 12 sezoane încoace, emoțiile sunt la fel de mari ca la prima ediție.

Pe 1 decembrie, Pro TV difuzează prima rundă de live-uri la „Vocea României”, când concurenții vor interpreta doar piese românești. Iar Smiley s-a pregătit temeinic. De data aceasta singur pe scaun, căci Theo Rose a ajuns să facă echipă cu Horia Brenciu. Multe emoții, numere fantastice și zâmbete la secundă… asta ne garantează artistul.

Ce vom vedea pe 1 decembrie? Iată ce dezvăluiri ne-a făcut Smiley!

Încă puțin și încep live-urile la „Vocea României”. Care sunt așteptările și temerile tale, deopotrivă?

Daaa, adrenalina și emoțiile noastre intră într-o nouă etapă. Abia aștept să văd ce efect vor avea scena și live-ul asupra concurenților din echipa mea, sunt oameni pentru care acest context pornește parcă un motor uriaș, ca de rachetă și alții care își mai închid oarecum din motoare la întâlnirea cu acest stimul. Este o probă grea, dar revelatoare și memorabilă.

Live-ul are un farmec în plus, o sclipire a momentului, dar și un imprevizibil care te ține în priză constant și care poate schimba cursul lucrurilor într-o singură secundă. Experiența mea de live m-a învățat să nu am nicio așteptare, pentru că așa este mai bine și mai înțelept. Poate ieși bine ceva pentru care eu am temeri și mai puțin bine ceva ce eu sunt sigur că va rupe gura oamenilor.

Asta e și bine, dar și rău, așa că trebuie să ne lăsăm cu toții purtați de moment, că oricum nu putem schimba nimic atunci. Ce putem noi face este să pregătim bine momentele, să încercăm să ne antrenăm sufletele să se joace cu muzica pentru o exprimare cât mai aproape de desăvârșit și să sperăm într-o atmosferă explozivă și într-o formă foarte bună în care ne vor fi concurenții. Live-ul este one shot!

Pregătești ceva special, cu echipa ta, pentru LIVE-uri?

Păi la fiecare moment căutăm ceva deosebit din prima secundă. „Vocea României” a ajuns la un nivel atât de ridicat și de profesionist la pregătirea momentelor de live, încât nu poți să iei niciodată lucrurile la prima mână și e și păcat să facem asta. Tratăm fiecare moment de live ca pe un concert pe Wembley, pentru că așa trebuie el să fie simțit și trăit atât de concurenți, cât și de telespctatori sau de noi, antrenorii. Tratăm momentul ca și când ar fi UNICUL.

Cum e să fii din nou singur pe scaunul de antrenor la „Vocea României”? Îi duci dorul lui Theo Rose?

Mă bucur pentru Horia că are parte de așa vecinătate pe scaunul de la „Vocea”, Theo este o colegă foarte tare, și amuzantă, și respectuoasă și plină de spirit și creativitate. Eu niciodată nu m-am simțit singur la Vocea, indiferent de scaunul simplu sau dublu pe care l-am ocupat, suntem oricum cu toții într-o echipă mare și cool, fiecare cu rolul, personalitatea și stilul lui. 

În același timp, ai filmat și pentru un nou sezon de „Românii au talent”. Care au fost momentele care te-au lăsat fără replică? Până acum…

Românii au talent mi se pare o sursă inepuizabilă de momente care mă lasă fără replică. Mereu spun că nu mai are ce să mă uimească, că le-am cam văzut pe toate, dar mereu constat că talentul poate fi dus la următorul nivel prin personalitatea, unicitatea și farmecul fiecărui om. Copiii mă impresionează cel mai mult, mă uimește talentul lor pur combinat cu pasiunea, parcă se nasc niște generații cu ceva în plus față de cum eram noi sau poate acum există reflectoare și contexte pentru ei, așa cum nu erau pentru noi. Remarcabili sunt!

smiley-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce se întâmplă dincolo de micul ecran? În ce alte proiecte ești implicat în acest moment?

Sunt multe proiecte, atât aici, cu artiștii, compozitorii și producătorii HaHaHa Production, cât și cu divizia noastră internațională, Romdrops, care crește ca Făt Frumos. Avem colabărari cu artiști internaționali uriași pe care abia aștept să le ascultați, dar cel mai mult mă bucură revelația pe care o reprezintă echipa de creatori de muzică din România pentru America, Anglia și toate țările în care ajungem.

Artiști cu premii Grammy la activ consideră producătorii și compozitorii noștri o gură de aer proaspăt și de creativitate atipică, ceea ce este grozav pentru țara noastră și pentru oamenii care își doresc să depășească granițele țării cu ideile și pasiunea lor pentru muzică. Am făcut de curând un camp de creație în România cu artiști din Ha, dar și internaționali, care a fost extrem de productiv, sper să iasă curând pe piața mare parte din tot ce s-a compus și produs în aceste zile.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton