; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian tabara

Ce a pregătit Cristian Tabără pentru noul sezon „Exclusiv în România” (TVR 1)

19 October 2016

Cristian Tabără readuce la TVR emisiunea „Exclusiv în România'. Prima ediție, numită „Pe urmele lui Terente', este programată să fie difuzată sâmbăta aceasta, pe 22 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD, TVR HD și pe TVR+, ne va purta prin Balta Brăilei.

[Not a valid template]

Potrivit unui comunicat TVR, în noul sezon „Exclusiv în România', Cristi Tabără şi echipa lui ne conduc spre destinaţii de vacanţă mai puţin explorate.

La început de sezon, Cristi Tabără şi colegul său, Daniel Georgescu aleg o destinaţie de vacanţă poate neconvenţională şi pornesc prin Balta Brăilei. Cei doi explorează sălbăticia Parcului Natural Insula Mică a Brăilei şi poposesc pe Insula Mare pentru a gusta bucate savuroase. În timp ce Cristi descoperă vechea frumuseţe a oraşului, Daniel trece Dunărea şi ajunge călare până departe, în Munţii Măcinului. De-a lungul călătoriei, însă, are de trecut probe mai grele, într-o zonă în care răpirile erau cândva la ordinea zilei.

O răpire în Parcul Natural Insula Mică a Brăilei, o premieră în televiziune – „România pe contur' – expediţie cu adevărate probe de supravieţuire, cu istorii inedite şi păţanii de tot hazul, degustări de vinuri la Ostrov, explorarea istoriei şi obiectivelor turistice din această parte mai puţin cunoscută a Dobrogei, o călătorie în timp pentru a trăi în neolitic, în Munţii Trascăului sunt doar câteva dintre poveştile captivante care ne ajută să cunoaştem mai bine şi să iubim mai mult România.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

1. Cristian Tabără află reţeta celebrelor poale-n brâu

2. Cristian Tabără prezintă atracţiile Sibiului la „Exclusiv în România'

3. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România' vă propun o vizită în Bihor

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare