; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce a pățit Mistretzu’ de la „Cronica Cârcotașilor” în vacanță

21 August 2012

Octavian Păscuț, alias Mistretzu de la Cronica Cârcotașilor', s-a relaxat, împreună cu familia, pe meleaguri bulgărești. Deși cu câțiva ani în urma își jurase că nu o să pună piciorul pe nisip bulgăresc, între timp lucrurile s-au mai schimbat.

O parte din temeri s-au cam confirmat pe drum, pentru ca în materie de indicatoare bulgarii sunt cu 20 de ani în urmă. Asfaltul e de pe vremea lui Stalin și limitarea de viteză poate să ajungă și la 20 la oră pe drum național, fără ca vreun semn de circulație să te anunțe când se termină restricția.

În schimb, după ce am ajuns la Resortul din Duni, am rămas cu gura căscată. Ceea ce am vizitat anii de-a rândul în Turcia se regăsea aici în cele mai mici detalii, de două ori mai mari și chiar la jumătate de preț. (…) Pe ritmuri de Fly Project, Smiley sau Edward Maya, că bulgarii au o muzică imposibila, mi-am încărcat bateriile dar am luat și vreo 3 kg în plus, în cele 7 zile de vacanță', povestește Mistretzu.

img_1242

Picture 1 of 4

La plecare, Mistretzu a avut parte de peripeții, după ce, ajuns la granița cu România, și-a dat seama că toate actele de identitate rămăseseră la hotelul din Bulgaria. „În mașină s-a făcut brusc liniște. Preț de 10 minute aproape că nu știam unde sunt. (…) Ce a urmat e istorie, adică încă 5 ore înapoi la recuperat buletine, cazat încă o noapte, cheltuială cât pentru 4 zile de stat la Duni… A doua zi încă 5 ore de drum, 20 de euro amendă la poliția bulgară, pentru radar, și într-un final iată-mă acasă, proaspăt și cu multe lucruri de povestit, atât în bulgărește cât și în românește', încheie Mistretzu.

Din această toamnă, Octavian Păscuț și colegii săi vă dau întâlnire într-un nou sezon Cronica Cârcotașilor', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare