; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce a pățit Elena Marin, chiar după eliminarea din Survivor România

Ce a pățit Elena Marin, chiar după eliminarea din „Survivor România”: „Treci prin niște stări…”

19 July 2021

Elena Marin a fost eliminată de la „Survivor România' înainte de marea finală. Deși a participat timp de mai bine de jumătate de an în competiția din Republica Dominicană, fosta asistentă a lui Mihai Morar nu reușit să câștige marele premiu pus în joc de Kanal D. După ce a părăsit show-ul, ea a dezvăluit a pățit imediat după ce a ieșit din competiție și ce s-a întâmplat cu telefonul ei, scrie libertatea.ro.

Primul gând pe care l-a avut faimoasa după Consiliul de eliminare de la „Survivor România' a fost să își recupereze telefonul și să meargă în camera de hotel, să vorbească cu familia ei. Din nefericire, Elena Marin nu a putut să facă ce și-a dorit, și-a uitat parola de la telefon și chiar a pierdut multe dintre mesajele susținătorilor.

Elena Marin, probleme cu telefonul mobil după eliminarea de la „Survivor'

Într-un interviu oferit „Teo Show', Elena Marin a recunoscut că a avut ceva probleme cu telefonul după eliminarea din concursul de la Kanal D.

„A fost o problemă cu telefonul meu. Prefer să fiu foarte asumată, ca să zic așa. Mi-am uitat parola de la telefon. În momentul când am ieșit din competiție eram disperată să iau legătura cu familia, să pot să iau legătura cu Andrei și nu reușeam să îmi amintesc parola telefonului', a spus ea în emisiunea „Teo Show'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Elena Marin (@elenamarindancer)

„Treci prin niște stări timp de șapte luni de zile… nu-mi venea să cred că la un moment dat voiam să îmi amintesc o melodie și nu reușeam.

Noi eram acolo în competiție și aveam jocuri și în momentul în care ne gândeam ce joc aveam în urmă cu două zile, nu reușeam să ne amintim. Și era o problemă colectivă, nu doar a mea. Și mi-am uitat parola telefonului, am băgat-o de mai mult de trei ori și, din păcate, nu am mesajele vechi', a mai adăugat ea la Kanal D.

 

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare