; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce a mai făcut actorul Gabriel Corrado („Perla Neagră”)

Ce a mai făcut actorul Gabriel Corrado („Perla Neagră”)

15 June 2017

Actorul argentinian Gabriel Corrado, devenit celebru ca actor în telenovelele sud-americane şi trecut ulterior în spatele camerelor de luat vederi, a lansat luna aceasta ultima sa carte din trilogia „Secretul Aladinei'.

„Ultima dorință' este cartea care  încheie povestea romantică a unei tinere studente la drept. Prin intermediul acestei trilogii, Gabriel Corrado a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați scriitori al literaturii pentru adolescenți.

Actorul a mărturisit că a început să scrie mulțumită producătoarei lui.

„Într-o zi eram în avion și am început să scriu pe spatele pungii care este destinată în cazul unei stări de rău. În momentul acela, mi-am spus că voi face o carte din asta', a povestit actorul, care a făcut parte, în trecut, din echipa de actori din telenovela românească „Narcisa sălbatică'.

Mai mult decât atât, actorul este și producător, în 2016 el începând să producă propria telenovelă inspirată din această trilogie. Tot el este și protagonistul telenovelei 'Por amarte asi', unde îi dă viață personajului Francisco Olivetti, un avocat de prestigiu.

CITEȘTE ȘI:

Gabriel Corrado joacă în „Narcisa sălbatică'

Veşti din Argentina. Vi-i mai amintiţi?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare