; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce a găsit Andreea Raicu în India?

17 September 2012

Vedeta TV, care, din 21 septembrie, va reveni pe micile ecrane la Prima, cu un nou sezon al emisiunii Mi-s băiatul de la ţară' ne-a povestit cum s-a simţit în vacanţa pe care a petrecut-o în India la jumătatea lunii august.

Planific această plecare în India de multă vreme, dar se pare că nu a fost momentul să se întâmple până anul acesta. Am fost un calator sârguincios: mi-am facut vaccinurile, m-am documentat, am vorbit cu oameni care au fost ca să fiu cât mai pregătită. Credeam că ştiu aproape totul şi cu toate acestea India te ia de la zero. E un altfel de vacanţă pe care trebuie să o iei aşa cum o găseşti la faţa locului, să te bucuri, să vezi şi mai ales să înveţi cât mai multe când eşti în acel loc', ne-a zis ea.

Andreea ne-a mărturisit că îşi găseşte cu greu cuvintele când trebuie să explice ce a simţit în această ţară: E o lume fabuloasă pe care, oricât aş încerca să o descriu, nu ai cum să o înţelegi decât mergând acolo. De fiecare dată când povestesc de India sunt întrebată dacă nu e foarte murdar. Cand porneşti în această călătorie ştii la ce să te aştepţi: şi sărăcie, mizerie, mirosuri specifice acestei ţări, dar şi o energie incredibilă, oameni frumoşi pe dinăuntru, imagini senzaţionale şi multă culoare. India e locul în care atunci când te decizi să mergi, trebuie să îţi asumi toate aspectele ei, şi de aceea locul acela e special, pentru că e plin de contraste. Pot să îţi spun ce mi-a plăcut: bucuria oamenilor de a trăi indiferent de ce le oferă viaţa'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare