Homepage  / Vedete străine

Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa iubitului său. Actrița a respectat întocmai ultima dorință a fotografului

Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa iubitului său. Actrița a respectat întocmai ultima dorință a fotografului
13

de Cristina Țapu,

Sandra Bullock trece prin momente dificile după decesul partenerului său. Bryan Randall a încetat din viață pe 5 august 2023, la vârsta de 57 de ani, după o luptă grea, desfășurată în secret timp de trei ani, împotriva sclerozei laterale amiotrofice. Sora actriței a dezvăluit ce a făcut aceasta cu cenușa regretatului său partener.

Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa iubitului său, Bryan Randall

Celebra actriță de la Hollywood a respectat dorința partenerului său înainte de moarte, așa că, în timpul celei de-a 58-a aniversare a lui Randall, Gesine Bullock-Prado, sora actriței, a dezvăluit că Sandra a dispersat cenușa partenerului său decedat pe râul Snake din Jackson Hole, Wyoming.

Înainte de decesul lui Randall, mulți erau uimiți de absența Sandrei la evenimente publice alături de el în ultimii doi ani. În perioada respectivă, vedeta a fost rar surprinsă singură, iar atunci când s-a întâmplat, părea mai degrabă tristă și meditativă. În ultimul timp, aceasta s-a dedicat cu toate resursele partenerului său de viață din 2015 încoace.

Sandra Bullock, alături de iubitul ei până în ultima clipă. Mesajul emoționant transmis de sora actrițeiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Gesine, sora Sandrei, a elogiat modul în care vedeta și-a îngrijit iubitul. Prin intermediul unei postări pe Instagram, Gesine Bullock-Prado a exprimat regretul pentru pierderea lui Randall și a adus omagiu surorii sale cu câteva cuvinte calde.

„Sunt convinsă că Bry a găsit un loc bun de pescuit în rai și își aruncă deja momeala în râurile grăbite pline cu somon. ALS este o boală crudă, dar există o oarecare mângâiere în a ști că a avut parte de cei mai buni îngrijitori în persoana surorii mele uimitoare și în echipa de asistente pe care ea a adunat-o pentru a o ajuta să-l îngrijească în casa lor. Odihnește-te în pace, Bryan. În loc de flori, vă loc să donați către Asociația ALS și către Spitalul din Massachusetts”, a fost mesajul pe care sora Sandrei Bullock la scris pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Bryan și Sandra Bullock

Bryan, fotograf talentat, a întâlnit-o pe Sandra Bullock în ianuarie 2015, la petrecerea de ziua de naștere a fiului adoptat al actriței, Louis. Relația lor s-a dezvoltat rapid de atunci. Publicul a observat pentru prima dată cuplul pe covorul roșu în luna octombrie a aceluiași an, deși relația lor a evoluat în mare parte în intimitate, departe de ochii curioșilor.

Sandra Bullock, laureată a premiului Oscar, a fost întotdeauna rezervată când vine vorba de viața ei privată. Cu toate acestea, într-un interviu din decembrie 2021 acordat în cadrul emisiunii „Red Table Talk”, ea a dezvăluit că Bryan Randall a fost „dragostea vieții ei”.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton