; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida acces direct

Ce a făcut Mirela Vaida în weekend, după ce a fost atacată la „Acces direct”

22 March 2021

Vineri seară am fost martorii unui incident fără precedent pe platourile emisiunii „Acces direct’, găzduită de Mirela Vaida la Antena 1. 

În ediția de vineri seară, chiar la debutul emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată în platou de o femeie complet dezbrăcată, care a aruncat cu un bolovan spre vedeta TV. Deși a trecut print-un șoc din care nu și-a putut reveni vineri, Mirela a promis copiilor săi că vor petrece sfârșitul de săptămână la munte și, deși nu s-a simțit bine, și-a respectat promisiunea: 

„Vreau să vă mulţumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit, am ajuns la munte, pentru că era pregătit un weekend la munte cu familia. Încă sunt în stare de şoc, presupun că se cunoaşte şi faptul că am plâns. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul şi cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ceea ce am trăit eu astăzi (n.r. vineri), pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii. Mai multe detalii o să am, cred, luni de la poliţie şi tot luni cred că voi fi în stare să vă spun ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar uşa aceea laterală de la intrarea în platou nu este păzită. Este o uşă de serviciu pe unde ies colegii la ţigară, unde parcăm noi maşinile, într-adevăr, poate intră oricine, a povestit Mirela Vaida, vineri seara, pe InstaStory.

Conform spuselor prezentatoarei este de așteptat ca în ediția de luni „Acces direct', care începe la Antena 1 la ora 17.00, să fie dezvăluite mai multe detalii despre incidentul petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare