; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

103759233_726156571491165_6928739387565060606_n

Ce a făcut în perioada de carantină Giovanna Antonelli, Jade din „Clona”

22 June 2020

Giovanna Antonelli, cunoscută după ce a interpretat rolul lui Jade, din Clona, telenovela care ajunge la final peste câteva zile, locuiește în una din cele mai afectate țări de pandemia cu coronavirus, Brazilia. Chiar și așa, actrița a reușit să lucreze de acasă și să petreacă timpul cu familia sa.

Giovanna Antonelli trebuie să se împartă între muncă și familie în zilele de izolare socială.

„Fac tot ce se poate  și  ce nu se poate (râde). Îmi place să fiu în mișcare și să gestionez totul de acasă. Mi-am instalat biroul aici așa că fac un pic din toate”, a povestit actrița pentru publicația Quem.

Pentru a rămâne în pace și a-și păstra echilibrul în aceste zile dificile și incerte, Giovanna folosește meditația, studiază și încearcă să îi ajute pe ceilalți.

„Menținerea calmului este o provocare în acest moment, dar exercițiile și meditația ajută în zilele mai stresante. Studiul, de asemenea, îți ocupă și el mintea . Un alt lucru care ajută este să oferi spijinul celor care au nevoie', spune ea.

Obișnuită să facă donații – actrița organizează Bazarul Giovannei Antonelli în fiecare an în cadrul căreia stânge sume de bani pe care le donează organizațiilor de caritate. Aceste gesturi însă le-a făcut cu mult înainde de declanșarea pandemiei.

„Donația pentru mine nu este legată de pandemie. Este un gest făcut frecvent și pe care l-am insuflat și asupra copiilor mei, face parte din modul în care i-am educat. Eu la rândul meu am fost crescută în acest mod chiar dacă faăceam parte dintr-o familie fără posibilități materiale', a mai spus actrița.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare